A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Pomsies- Interaktív cicaA Modell & Hobby több bűbájos állatkával is elkápráztatott már bennünket, többek között Mesemondó Macikutyával és Édes álom plüssbaráttal. Ezúttal egy rózsaszín cica került a Manóprogramhoz. 

Szabadítsuk ki Pomsies-t a dobozából és vegyük alaposan szemügyre. A TRY ME - Press my nose, pet me! felirat sokat sejtet a cicus mágikus képességeiről. Érdemes meghallgatni új kedvencünk hangját mielőtt az elemtartóból kihúzzuk a "Próbálj ki" zárszalagot, és minden funkció életre keltünk.

Amint eltávolítottuk a szalagot, kezdődhet a móka. Két üzemmódban tudjuk Pomsies-ünket használni. KisKedvenc módból indulunk. Amint megnyomjuk a cica orrát, szeme kékeszölden kezd világítani. A használati útmutatóban leírtak szerint kedvencünk ilyenkor boldog. 

A részletes leírásból megtudhatjuk, hogy Pomsies éhes, ha szeme sárgán világít. Ilyenkor szája környékét kell megérintenünk ahhoz, hogy éhét csillapítani tudjuk. Az itt elhelyezett érzékelőn kívül fején és hátán is találunk hasonló rejtett szenzorokat. Előfordulhat, hogy túletetjük kedvencünket, ekkor zölden világít a szeme és csuklani kezd. Amennyiben finoman rázogatjuk kis barátunkat, a csuklás abbamarad. 

Rózsaszínre vált szeme, ha bolondozni támad kedve. Ilyenkor csak a csikizés csillapíthatja le. 

Kék színben villan fel Pomsies szeme, ha valami nincs vele rendben. Ha tüsszög, koppintsunk az orrára, ha köhög, tegyük kezünket a szájához, hogy elejét vegyük a betegség terjedésének. Amikor szegény cica reszket, öleljük magunkhoz, hogy ismét kékeszöldre váltson kis szeme. 

Minden törődést örömmel fogad a bájos cica, ezt pedig azzal jelzi nekünk, hogy szeme szivárványszínűre vált. 5 szivárvány után vidám dalocskával hálálja meg a gondoskodást. 

Üzemmód váltáshoz 1 másodpercen át lenyomva kell tartani új kedvencünk orrát. Amint szeme lila színre vált és füttyszó hangzik fel, kezdődhet a buli, ez a Tánc/Állj üzemmód. Ekkor ugyanis Pomsies zenélni kezd. Minél gyorsabban mozgatjuk kedvencünket a zene ütemére, annál gyorsabb ritmusra vált. A program végét füttyszó jelzi. Ekkor újra megtáncoltathatjuk a cicust, vagy visszaválthatunk KisKedvenc üzemmódba a fenti módon, vagyis úgy, hogy 1 másodpercig nyomva tartjuk orrocskáját. 

Pomsies-t, kialakításának köszönhetően, a srácok szinte bárhová magunkkal vihetik. Farkincájában erős drót kapott helyet, melynek segítségével ráerősíthetik csuklójukra vagy táskájukra. 

 

Pomsies- Interaktív cica  Pomsies- Interaktív cica

Használat során óhatatlanul összeborzolódik frizurája, a csomag azonban eredeti, cicafüles Pomsies fésűt is rejt, mellyel rendbe szedhetjük kis barátunkat. 

Csendre is inthetjük a kis jövevényt, elég 3 másodpercig nyomva tartani az orrát ahhoz, hogy a cicus mély álomba merüljön. Ezt követően ismét le kell nyomni orrocskáját, amikor újra élvezni szeretnénk társaságát.

Pomsies- Interaktív cica  Pomsies- Interaktív cica

A bájos és rendkívül csajos Pomsies gyorsan belopja magát a lányok szívébe. A gondoskodásra és szerepjátékra ösztönző interaktív cicus igazán csajos kiskedvenc.