A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Mesemondó MacikutyaUgye a ti csemetétek is rajong Macikutyáért? A Minimax csatorna ellenállhatatlan karaktere sok apróság szívét rabul ejti, most pedig a Modell & Hobby jóvoltából nem egyszerű plüss figuraként, hanem mesélő barátként kerülhet a srácok szobájába. 

A nyitott doboz teljes egészében látni engedni Macikutyát. A tartószalag átvágása után kézbe is vehetjük a 35 centiméteres puha plüssből készült figurát.

Amennyiben nem szeretnénk a beüzemeléssel kísérletezni, bár végtelenül egyszerű, hiszen a kutyus popsiján találjuk a bekapcsoló gombot, lessünk bele a használati útmutatóba. A kis füzetben megtaláljuk a mesék szövegét is.

Az elemek készen állnak, így csak egy kattintás, és életre kel Macikutya.

Az útmutatóban megtaláljuk a bekapcsolás módját, valamint azt, hogy a meséket kutyus bal lábának megérintésével tudjuk életrekelteni. A lila ikon lenyomását követően 8 mesét hallhatunk:

 

A mesék a gomb ismételt megnyomásával megszakíthatóak. Minden lenyomást új mese követ. 

Az alábbi mondókákat a jobb lábon található piros gomb lenyomásával hallgathatjuk meg, a fent leírt módon. 

Mesemondó Macikutya  Mesemondó Macikutya

Tekintve, hogy Macikutya teljesen biztonságos, nem tartalmaz apró alkatrészeket, a szemek hímezve vannak, az elemeket csavarok zárják el a kis kezek elől, akár 1 éves kortól választhatjuk csemeténknek. A közös mesélés kiegészítéseként, elalvást segítő barátként vehetjük igénybe Mesemondó Macikutya képességeit.

Mesemondó Macikutya  Mesemondó Macikutya

Mesemondó Macikutya  Mesemondó Macikutya

Mesemondó Macikutya  Mesemondó Macikutya

Mesemondó Macikutya  Mesemondó Macikutya