A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A Formatex kínálatába két különös szerzetre bukkantunk. Az élethű gyík és a kígyó olyannyira figyelemfelkeltő állatok, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellettük. A hosszúkás dobozból kiszabaduló állatok mindenkit elvarázsolnak.

Tekintve, hogy a készlet nélkülözi az energiaforrásokat, egyedenként 2 AAA elemről nekünk kell gondoskodunk. Ismerkedjünk meg elsőként csúszómászó barátunkkal.

A vörös kígyó elemtartója a hasán található. Ahhoz, hogy behelyezhessük a zsebtelepeket, le kell kapcsolnunk a farokrészt. Ez egy gombnyomással gyorsan megvalósítható. Ezt követően csavarhúzó segítségével eltávolítjuk az elemtartó fedelét, és behelyezzük az áramforrást. Visszahelyezzük az imént eltávolított részeket, és a kerekek mellett található kapcsolóval üzembe helyezzük új barátunkat. 

 A több mint 40 centiméter hosszú állat sziszegő hang kíséretében megindul a padlón, miközben meglepően élethűen tekereg. A lenyűgöző hatást tovább fokozza a hüllő átható tekintete. A sárga üvegszemek jeges pillantást kölcsönöznek a kígyónak. 

Látogass el a Játéksziget webáruházba!

 

A kapcsoló OFF állásra történő állításával az állat megáll, és nyugodtan várja amíg kisgazdája ismét üzembe helyezi.

A szintén élénk vörös színben pompázó gyík áramforrásai ezúttal a pocakba kerülnek. A 2 darab AAA elem behelyezéséhez szükségünk lesz egy csillagcsavarhúzóra. Miután elvégeztük a műveletet, a kapcsolót ON állásba helyezzük, és letesszük kis barátunkat a padlóra.

A hüllő ekkor méretes hátsólábait körbe forgatva megindul előre, miközben gumiból készült farkát mókásan riszálja. A kíváncsi, zöld üvegszemek tovább fokozzák az amúgy is élethű hatást. 

A gumiból készült lábak rugalmas lépteket biztosítanak a gyík számára, miközben csúszásmentes haladást tesznek lehetővé. 

Mindkét hüllő látványos, fajtájára jellemző mozgással bír, ennek köszönhetően a Robo Alive állatok nem csak a hüllő rajongó gyerekek szívébe lopják be magukat. A Robo Alive többféle színben kapható, minden csemete megtalálhatja saját ízlésének megfelelő társát.

Robo Alive állatok Robo Alive állatok

Robo Alive állatok Robo Alive állatok

Robo Alive állatok Robo Alive állatok

Robo Alive állatok Robo Alive állatok

 

Robo Alive kígyó Robo Alive kígyó

Robo Alive kígyó Robo Alive kígyó

Robo Alive kígyó Robo Alive kígyó

Robo Alive kígyó Robo Alive kígyó

Robo Alive kígyó Robo Alive kígyó