A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A húsvét izgalmaiból nem szabad kihagyni a legkisebbeket sem. A tojás keresés a kertben vagy a lakásban igazán remek móka, a Modell & Hobby Koppints rá tojása pedig jó választás, ha szeretnénk az apróságoknak egy igazi húsvéti meglepetéssel kedveskedni.

 

A vagány napszemüveget viselő csibét már a boltban próbára tehetjük, a demó mód segítségével. Miközben felcsendül a vidám dallam, szemüvegén a színes csillagok felváltva villannak fel. 

 

Tomy - Koppints rá tojás  Tomy - Koppints rá tojás

 

Most, hogy már tudjuk, nagyjából mire számíthatunk, szabadítsuk ki Pipit a dobozból. A tojáshéj alján találjuk a kapcsolót, mellyel demó módból ON-ra állíthatjuk új barátunkat. 

 

Ne lepődjünk meg, ha a kapcsoló átállításával nem történik semmi, a csibét ugyanis a Toomies feliratú gombbal hozhatjuk működésbe. 

 

A rózsaszín gomb lenyomásával elindul a zene és a fényjáték. 4 különböző módból választhatunk.

 

 

Az első lenyomás után felcsendül a Do-Ré-Mi jól ismert hangsora. A zene üteme annak megfelelően csendül fel, hogy a srácok milyen tempóban ütik. Amenyiben gyorsan csapnak rá, gyorsan szólal meg a Do-Ré-Mi, ha azonban lassabb ritmusban kopogtatják a tojáshéjat, lassabban törnek elő a hangok.

 

Hasonlóképpen működik a következő lehetőség is, melyben az ismert "Twinkle Twinkle Little Star" című gyerekdal hallható. A ritmust itt is a gyerekek határozzák meg. Akár hangról hangra is lejátszhatják a dalocskát, de szédületes tempót is adhatnak neki. Ezt követik a különféle hangeffektek, köztük bájos csibe csipogással. A mókás hangok minden ütés nyomán újra és újra felhangzanak.

 

Tomy - Koppints rá tojás  Tomy - Koppints rá tojás

 

Utolsóként komplett, összefüggő dallamot hallhatunk, melyben minden koppintásra új és új hangeffekt jelenik meg.

 

Nincs is más hátra, kezünkbe vehetjük a kanalat, vagy bármilyen kemény tárgyat, és interakcióra bírhatjuk a kis csibét.

 

Ne aggódjunk az ütések miatt, a tojás rendkívül masszív és ellenálló. Ráadásul nem a hagyományos, fényesen csillogó műanyagból, hanem mattított anyagból készült, ennek köszönhetően nem látszanak rajta a karcolások, apróbb sérülések sem. 

 

A csibe 30 másodperc után automatikusan kikapcsol. Amennyiben ismét szeretnék játékra hívni kis barátunkat, újból le kell nyomnunk a Toomies feliratú gombot.  

 

Bár 18 hónapos kortól ajánlják a terméket, tekintve, hogy nem tartalmaz apró részeket, akár kisebb gyerekek is fejleszthetik a bájos csibével finommotoros képességüket és megfigyelő készségüket.

 

Tomy - Koppints rá tojás  Tomy - Koppints rá tojás

 

Tomy - Koppints rá tojás  Tomy - Koppints rá tojás