A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

TangleCsavarodik, formálódik, izeg-mozog….ez a Tange, a Formatex legújabb őrülete, mely változatos színeinek köszönhetően a fiúkat és a lányokat is rabul ejti. 

 

A fémes csillogású Tangle szorosan feltekerve pihen a csomagolásban. Kézbe véve azonnal életre kel a nagyjából 2 centiméteres hajlított elemekből összekapcsolt kukac.

 

A műanyag elemek lazán tekeregnek az ember ujjai között. Lehet gyúrni, nyújtani, csűrni és csavarni, a lényeg a megnyugtató mozgás. A készítők szerint az eszköz segíti az összpontosító készséget, fenntartja a figyelmet, sőt, javítja a szövegértést és a matematikai képességet is. 

 

Az agyműködés serkentésén túl az apró részek szétválasztásával, majd a sorrend megváltoztatását követő összekapcsolásával új láncot hozhatunk létre. A színek összekeverésével új külsőt adhatunk a Tangle-nek. Sőt, négy szem egymásba kapcsolásával karikákat készíthetünk, melyeket szintén összefűzhetünk, így alkotva láncot. 

 

A hagyományos, matt alkotóelemeken kívül fémes változatban is találkozhatunk a Tangle-lel. Az arany és a csillogó kék remekül mutat együtt. A hosszú láncokat karperecként, nyakláncként, vagy fejdíszként is hordhatjuk, annak érdekében, hogy mindig kéznél legyen az agyunkat frissen tartó játék. 

 

A kellemes tapintású, huncutul tekergő Tangle remek választás mindegy gyerek számára. 


Tangle  Tangle

 

 

Tangle  Tangle

 

Tangle  Tangle

 

Tangle  Tangle