A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Érzelmes szörnyecskeA Mattel Érzelmes szörnyecskéjéről az első szó mely eszünkbe jut, minden bizonnyal a cuki kifejezés, hiszen a 15x15 centiméteres jószág barátságos külleme mindenkit azonnal elvarázsol.

 

A citromsárga testet rózsaszín foltocskák teszik bohókássá. Hátul égnek meredő sárkányfarkat találunk. A babakék szarvak gumiból készültek, míg a csíkos karokat a mikroplüss anyag teszi kellemes tapintásúvá. A lila haj három szalagból áll, mely természetesen erősen rögzítve van, így a kicsik akár lóbálhatják is üstökénél fogva új szerzeményüket, biztosan nem szakadnak ki a helyükről.

 

A fűzöld lábacskák matt műanyagból vannak, ennek köszönhetően hat különböző tapintású felülettel ismerkedhetnek meg az apró kezek. Sőt, bár nem a figura testrészét alkotja, méretes címkét találunk a karok mellett. Amellett, hogy tájékoztatást kapunk arról, hogy Fisher-Price termékkel van dolgunk, az apróságok szívesen játszanak a címkével is. A szóban forgó tájékoztatón egyébként feltüntették, hogy a játék nem mosható, csupán nedves ronggyal tisztítható, mert apró szörnyünk belseje elektromos szerkezetet rejt.

 

A kapcsolót meg is találjuk a jobb kar alatt. Két állásba kattinthatjuk. Amennyiben a kart feltoljuk, életre kel vidám barátunk. A nevető archoz gyöngyöző kacaj, és vidám zene társul. Ha azonban a narancssárga pofit megforgatjuk, további érzelmeket csalhatunk elő kis barátunkból. A nevető szájat csodálkozó arckifejezés váltja fel, majd szomorúságot varázsolhatunk a szörnyecske arcára.

 

Minden tekerésnél új hangeffektet hallhatunk, mely valamilyen formában kapcsolódik az adott érzelemhez.

 

A legkisebbek számára készült, kiváló minőségű Érzelmes szörnyecske kitűnő választás a világot, és önmagukat felfedező babák számára. Kezelése egyszerű, a felcsendülő dallamok kellemesek, nem hangosak. A szörnyecskéből kiváltott reakciók újabb próbálkozásra késztetik a babákat, miközben az apró kezek mind ügyesebben forgatják az arcocskát, vagy fogják, és emelik a szörnyecskét.

 

Érzelmes szörnyecske  Érzelmes szörnyecske

 

Érzelmes szörnyecske  Érzelmes szörnyecske