A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Play-Doh tortahegyGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.
A játék megvásárolható itt!

 

Szinte minden csemete rajong a gyurmázásért. A puha, kellemes illatú, színes massza alkotásra csábítja a kicsiket. Élénk képzelőerejüknek köszönhetően, kezeik közül állatok, dísztárgyak, és finomabbnál finomabb falatok kerülhetnek ki. Azoknak a kis konyhatündéreknek, akik ellesve édesanyjuk cukrászművészetét, szívesen készítenének maguk is Cup Cake-et, nyalókát, vagy apró süteményeket, a Play-Doh Sweet Shoppe Tortahegye kitűnő választás.

 

A hatalmas, színes doboz, mellyel csapatunk szembekerült, három részből összeállítható, műanyag tortát tartalmaz. Alig akad olyan pontja, mely nem alkalmas valamilyen ínycsiklandozó finomság megalkotására.

 

A hegy csúcsában készülhetnek a színes Cup Cake-ek, melyek tulajdonképpen gyönyörűen feldíszített muffin-tortácskák. Ehhez három speciális állványt találunk a csomagban, valamint egy díszítő kinyomócsövet, mellyel csodás virágokat helyezhetünk süteményünkre. Cup Cake-einket természetesen számtalan más variációban is dekorálhatjuk. A tortahegy oldalába tapasztott gyurma virág, gyümölcs, csillag, mackó, masni, fagyi, gyertya, cukorka, kagyló, lufi szív, és narancsszelet formában kerülhet a tetejükre.

 

A készülék oldalán egy másik érdekes szerkezetet fedezhetünk fel, még pedig egy nyalókakészítő egységet. Hat színes pálcát rejtettek a dobozba, melynek a végét a formába kell helyeznie, majd gyurmával megtölteni. Ha összezárjuk a gépet, pálcánk végére színes nyalókákat varázsolhatunk

 

Hogy süteményeink garantáltan ötletesek, és egyedülállóak legyenek, mintanyomásra alkalmas hengert is használhatunk.

 

 

Az alapcsomag öt különböző tégelyben, lila, zöld, sárga, rózsaszín, és kék színű, egészségre ártalmatlan anyagból készült gyurmát tartalmaz. Ezek közül kettő, a Play-Doh Plus fantázianevet viseli, és a hagyományostól eltérően még lágyabb tapintású, még könnyebben formázható. Állagának köszönhetően az apró résekbe sem szorul be, kiválóan alkalmas formaprések használatához. A pontos formázás pedig elengedhetetlen a tökéletes dekoráláshoz.

 

A felszolgáláshoz két tányért, kést, és villát kapnak a lelkes cukrászok. Így az összes babát és plüss játékot meg lehet kínálni a saját készítésű édességekkel.

 

Bár a gyurmák színe, és illata csábító, az elkészült formák pedig süteményeket ábrázolnak, nem kell tartanunk attól, hogy csemeténk elfogyasztaná, ízük ugyanis erősen sós.

 

A gyurmázás nem csak szórakoztató elfoglaltság, de fejleszti a gyermekek képzelőerejét, és finommotoros képességét is.


Videó

 


 

 

 

Képgaléria

 

Play-Doh Sweet Shoppe TortahegyPlay-Doh Sweet Shoppe Tortahegy

 

Play-Doh Sweet Shoppe TortahegyPlay-Doh Sweet Shoppe Tortahegy

 

Play-Doh Sweet Shoppe TortahegyPlay-Doh Sweet Shoppe Tortahegy

 

Play-Doh Sweet Shoppe TortahegyPlay-Doh Sweet Shoppe Tortahegy

 

Play-Doh Sweet Shoppe TortahegyPlay-Doh Sweet Shoppe Tortahegy

 

Play-Doh Sweet Shoppe Tortahegy