A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

KreARTON

 

Számtalanszor elhangzik a fogalom, környezettudatosság. De vajon mi magunk, mit teszünk annak érdekében, hogy ökológiai lábnyomunk minél kisebb legyen? Hogyan tudjuk gyermekeinknek megtanítani, hogyan vigyázzanak környezetünk?

 

A KreARTON lelkes csapata több alternatívát is kidolgozott, mellyel belecsempészhetjük mindennapjainkba a természet értékeink megőrzését.

 

A Manóprogram ezúttal, három, kartonból készült terméket tett próbára, melyből az egyiket, egy egész óvodai csoport közreműködésével tanulmányozott.

 

Az első, melyet kézbe vettünk, gyermekkorunk műanyagból készült, színes építőelemeit juttatja eszünkbe. Ám ezek a korongok fehér színben pompáznak. Felhasználási szándékunktól függ, hogy milyen díszítő elemek, formák, betűk, vagy számok kerülnek majd rá. Készíthetünk ugyanis belőle függődíszt, memória játékot, vagy építhetünk komolyabb alkotásokat is. A gyermekek fantáziája határtalan, hogy mikor mi születik a virágra emlékeztető kartonlapokból, autó, hajó, űrrakéta, vagy házikó, csak rajtuk múlik. Az alkotás öröme, miközben a szivárvány színeire pingálják új játékukat, felejthetetlen pillanatokat szerez a család minden tagjának.

 

Az évszakfa szintén a kreativitás maximális kiélést szolgálja. Csodás dekorációt, és a természet változásával kapcsolatos tanulási lehetőséget rejti magában a csomagolás. A felhasználás itt is sokféle lehet, miközben lehetőségünk nyílik az évszakok jellemzőinek megvitatására. Attól függően, hogy a tavasz színeit és virágait szeretnék elhelyezni, vagy a nyár édes gyümölcseit, esetleg az ősz színes leveleit, sokféle anyagot és árnyalatot használhatunk. Festhetjük, színezhetjük, vagy fel is ragaszthatjuk a sétánk során gyűjtött leveleket, szárított virágokat, terméseket.

 

 

A fa arra is alkalmas, hogy családunk tagjait helyezzük el ágain. A családfa készítés jó móka, ügyes kezűek rajzolhatnak, festetnek, de remekül mutatnak a színes fotók is a kör alakú gyümölcsökön.

 

A természeti értékek megőrzésében sokan élen járnak azzal, hogy karácsonyra nem élő fenyőfát díszítenek. A KreARTON kínálatában fehér és barna színben is találunk fenyőt, melyet kedvünk szerint dekorálhatunk. A díszek, és gyertyák eredeti helyükön is jól mutatnak, de az apró bemetszésnek köszönhetően, a fa ágain is elhelyezhetjük azokat. Készíthetünk mi magunk füzért az ágaira papírból, de a boltokban kapható fényes aranyhajjal is látványos eredményt érhetünk el. Attól függően, hogy saját üvegdíszinket helyezzük fel, vagy natúr formában hagyjuk, bármely otthon hangulatához remekül illeszthető. Tartós kivitelének köszönhetően a következő évben sem okoz majd fejtörést, hogy honnan szerezzük be az ünnep jelképet.

 

A termékek igazán ötletesek, teret engednek a gyerekek, és a felnőttek kreativitásának. Díszítésük során fejlődik a finommotoros készség, és életre kel a fantázia. A szépen kivitelezett kartonformák tartósak, jól illeszkednek egymásba. 

 

Bővebb információ: http://www.krearton.hu/

 

Képgaléria

 

Karton karácsonyfa

 

KreARTON KreARTON

 

KreARTON KreARTON

 

KreARTON KreARTON


Évszakfa

 

KreARTON KreARTON

 

KreARTON KreARTON

 

KreARTON KreARTON


Kis korongok

 

KreARTON KreARTON

 

KreARTON KreARTON

 

 Krearton