A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Littlest Pet Shop - Mancsos kis barátok - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

A Manóprogram csapata lelkesen építi az Icuri-Picuri barátok városkáját. Elsőként Penny Ling Cukrászdája nyitotta meg kapuit, majd Parker Waddleton költözött a városba. Utolsóként a Pawza Hotel impozáns épülete jelent meg a színen.

 

De mit ér egy település lakók nélkül? A Hasbro ezúttal Mancsos kis barátok néven segít benépesíteni a Littlest Pet Shop várost. Annak, aki figyelemmel kíséri a televízióban vetített animációs sorozatot, könnyű dolga van, hiszen egy régi jó barátot viheti haza magával. Azoknak sem kell elkeseredni, akik kevesebbet tudnak az Ircuri-Picuri barátokról, valamennyi tetszetős külsővel rendelkezik, tetszőleges belső értékekkel pedig csemeténk ruházhatja fel őket.

 

Lássunk néhány kedvencet, akik arra várnak, hogy a puha gyerekkezek leemeljék őket a polcról.

 

Itt van mindjárt Pepper Clark, aki oszlopos tagja a televíziós sorozatnak, mellette pedig Dawn Ferris mosolyog ránk a dobozból. A két kis kedvenchez masni és szívecske jár, hogy minél elbűvölőbb külsőt ölthessenek. Ozzie teknős és barátja Nash vidra leginkább azon gyerekek társaságára vágyik, akik szeretnek pancsolni, hogy együtt, igazi tengeri kalandokba keveredhessenek. Szintén édes párost alkot Pancakes Watkins és Kip Cantu. A bájos nyuszilány fülébe répa alakú fülbevaló illeszthető, míg Kip teknős fagyival hűsíti magát. A cica-rajongók választhatják Sugar Sprinklest és Ripley Davist, virágos kiegészítőkkel. Rövidke körképünkben utoljára hagytuk Pawsabilities Fletcher Von Trunk és Teensie Fromage ellenállhatatlan kettősét, hiszen egy édes elefánt és egy sajtot majszoló egérke minden szívet megdobogtat.


Videóajánló

 


 

 

 

A bemutatott Mancsos kis barátok csak egy részét képzik az elképesztő választéknak, mellyel benépesíthetitek csemetétek álomvárosát. A szerepjáték fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, melyhez az Icuri-Picuri barátok tökéletes választást jelentenek.

 

Littlest Pet Shop - Mancsos kis barátok - Hasbro

 

A készletek méretesebb tagjain megtaláljuk az egyedi Littlest Pet Shop logót, mellyel a megfelelő alkalmazás letöltése után virtuális kalandokba keveredhetünk. Az alkalmazás ingyenes, és abban az esetben is remek szórakozást és tanulási lehetőséget biztosít a srácoknak, amennyiben még nem rendelkeznek saját Littlest Pet Shop figurával.

 


Littlest Pet Shop - Mancsos kis barátok - HasbroLittlest Pet Shop - Mancsos kis barátok - Hasbro

 

Littlest Pet Shop - Mancsos kis barátok - HasbroLittlest Pet Shop - Mancsos kis barátok - Hasbro