A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Jégvarázs elbűvölő története rengeteg kislány szívét megdobogtatta már. A rajongás számtalan formában megjelenik a csajok életében, mind az öltözködés, mind pedig a játékok terén. Ezúttal szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy olyan, alkotásra ösztönző Jégvarázs készletet, mely a lányok kedvenc szereplőin keresztül ösztönzi őket a finommotoros mozgás fejlesztésére. Természetesen ebből a komolynak hangzó készségfejlesztésből a lurkók semmit sem vesznek majd észre, hiszen számukra az alkotás öröme lesz az elsődleges.

 

Aqaubeads Jégvarázs  Aqaubeads Jégvarázs

 

Az Aquabeads Frozen, azaz Jégvarázs szettben apró, színek szerint szelektált gyöngyöket találunk. Az hagyományos Aquabeads készletektől eltérő módon, ezúttal kristályokra emlékeztető gyöngyöcskéket is használhatunk. A csillogó kék szemekre Elza palástjához, míg a rózsaszín ékkövekre Anna köpenyéhez lesz szükségünk. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen előfordulhat, hogy ez a mágikus Jégvarázs készlet lesz az első Aquabeads szett egy kis hercegnő életében.



 

A készlethez tartozik egy elrendező tálca, melyhez tökéletesen illeszkedik a szereplők megalkotásához szükséges sablon, valamint helyet kapott a dobozban egy csillaggal díszített, Jégvarázs vízpermetező is.

 

Az alkotó munka megkezdése előtt válasszuk ki az elkészíteni kívánt karaktert, majd helyezzük a sablont az elrendező tálcán kialakított fülecskék mögé. Az apró golyókat óvatosan illesszük a tálcára, a mintának megfelelően. Az ábrán látható körök egy-egy gyöngyszemet jelölnek. Amint az utolsó szem is a helyére került, a vízpermetező segítségével fújjunk vizet az alkotásra. Folyadék hatására a gyöngyszemek összetapadnak, így rövid, nagyjából egy óra száradási idő után egy darabban választhatjuk le a kész művet az elrendező tálcáról.

 

A gyöngyöket speciális, keserű ízzel vonták be, annak érdekében, hogy maximális biztonságot garantáljanak a kisebb gyerekek számára. Az Aquabeads gyöngyök 4 éves kortól, akár felnőtt korig nyújtanak kihívást és remek szórakozást.

 

Aqaubeads Jégvarázs  Aqaubeads Jégvarázs

 

Amennyiben valamennyi gyöngyöt felhasználtuk, változatos színű és mennyiségű golyócskát szerezhetünk be az utántöltő készleteknek köszönhetően, így továbbra is használhatjuk meglévő elrendező tálcánkat, és sablonunkat.

 

Az Aquabeads Jégvarázs készlet kiváló fejlesztési lehetőség a lányok számára, az elkészült alkotások pedig csodás dekorációk.

 

Aqaubeads Jégvarázs  Aqaubeads Jégvarázs

 

Aqaubeads Jégvarázs  Aqaubeads Jégvarázs

 

Aqaubeads Jégvarázs  Aqaubeads Jégvarázs

 

Aqaubeads Jégvarázs  Aqaubeads Jégvarázs