A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Color me mine Cinderella táskaA színek varázslatos világa már egészen kis korban megérinti a gyerekeket. A rajzolás és színezés utáni vágy, az első, ákombákom vonalak húzásával kezdődik, és láss csodát, mire a csemeték elballagnak az óvodából, szebbnél szebb alkotásokat képesek készíteni. A sok gyakorlásnak hála, 7 éves korra biztos lesz a ceruzafogás, és koordinált a vonalvezetés. Színezés közben sem szalad túl a filctoll, valóságos remekművek születhetnek. Elérkezett hát az idő, hogy a lányok saját ízlésviláguknak megfelelően, maguk töltsék meg színekkel saját tárgyaikat. Ehhez nyújtanak segítséget a Formatex Color Me Mine készletei.

 

Csapatunk kezébe Cinderella, azaz Hamupipőke képmásával díszített oldaltáska került. Tekintve, hogy a Disney által készített mesében Hamupipőke ruhája kék, így a táska is ehhez a színvilághoz igazodik. A vastag, strapabíró anyagból készült tatyó halványkék árnyalatú. Vállpántja a kívánt méretre állítható. Az eredetiséget igazoló Color Me Mine emblémát az oldalán találjuk.

 

A retikül zárására szolgáló fület tépőzárral látták el. Az egy rekeszes belső kialakítás éppen megfelelő méretű egy kis hercegnő számára. A nagyjából 20x20 centiméteres oldaltáska kiválóan alkalmas apró játékok, és papírzsebkendő tárolására.

 

A táska majdnem tökéletes, egy valami hiányzik róla, a színek. Ne csüggedjünk azonban, mert a készletben négy, kézbesimuló, virágmintás filctollat találunk, így a lányok saját kezükbe vehetik a dekorálás kényes feladatát.

 

 

 

A készletben négy színt találunk, citromsárgát, kéket, lilát, és rózsaszínt. Érdemes elsőként megtervezni a különféle minták árnyalatát, nem szerencsés ugyanis, ha a háttér színe összefolyik Hamupipőke ruhájával, vagy épp a ruha mosódik egybe a lány szőke hajkoronájával. Amint kész a koncepció, kezdődhet az alkotás. A tollak finom mozdulattal siklanak végig a fehér textilen. Igazán könnyű, és jó érzés dolgozni ezekkel az eszközökkel, mert a filctollból kiáramló festékanyag gyorsan és látványosan ivódik be a szálak közé.

 

A kész mű színkavalkádját előre megfestett, fényes aranycsillagok teszik teljessé.

 

A Color Me Mine termékek nem csak a finommotoros mozgását fejlesztik, de hozzájárulnak a gyerekek kreativitásánák, és fantáziájának fejlődéséhez is. Képzelőerejüknek köszönhetően egyedi, és megismételhetetlen kiegészítőket hozhatnak létre, saját magunk számára.

 

Color me mine Cinderella táska  Color me mine Cinderella táska

 

Color me mine Cinderella táska  Color me mine Cinderella táska

 

Color me mine Cinderella táska  Color me mine Cinderella táska

 

Color me mine Cinderella táska  Color me mine Cinderella táska

 

Color me mine Cinderella táska  Color me mine Cinderella táska