A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Decoupage egyszerűen - KutyusA decoupage egy rendkívül egyszerű, ám igen látványos alkotási forma. A speciális ragasztó segítségével vékony, színes papírlapot rögzíthetünk különböző felületekre. 

 

A decoupage ragasztót szinte bármely kreatív termékeket árusító boltban beszerezhetjük, ha azonban nem szeretnénk minden kelléket külön megvásárolni, és abban is biztosak szeretnénk lenni, hogy a kicsik is szép eredményt tudnak elérni a decoupage terén, miközben az alkotás minden pillanatát élvezik, válasszuk a Játéktenger Decoupage egyszerűen - Kutyust. 

 

A készlet mindent tartalmaz, amire szükségünk van. Megtaláljuk a ragasztót és a decoupage ecsetet, mely egy speciális, szivacs végű ecset a ragasztó egyenletes eloszlatásához. Továbbá a szett tartalmazza a cuki kutyus befedéséhez szükséges papírlapokat és a bájos ebet is. 

 

Annak érdekében, hogy már kisiskolás kortól ügyesen tudják használni a készletet a gyerekek, öntapadós matrica-korongokat találunk a dobozban. Ezeket a köröket kell úgy elhelyezni az eben, hogy minden porcikáját befedjük vele. 

 

Természetesen a rendelkezésünkre álló matricákat méretre és formára vághatjuk, amennyiben így tudjuk elérni a teljes lefedettséget. 

 

Amint az utolsó levonót is elhelyeztük, a decoupage ecset segítségével vonjuk be a blöki testét ragasztóval. Így a színes korongok biztosan a helyükön maradnak. 

 

Végül ragasszuk fel a kutyus szemét, és kössük a nyakába a kék nyakörvet. Az elkészült díszt helyezzük el a legszembetűnőbb helyen. 

 

 

 

A Decoupage egyszerűen - Kutyus 6 éves kortól használható, a gyerekek örömmel ragasztják fel az apró korongokat, majd véglegesítik alkotásukat, mely szobájuk éke lehet ezután. 

 

https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/30102-melissa-doug-kreativ-jatek-dekupazs-kiskutya

 

Decoupage egyszerűen - Kutyus  Decoupage egyszerűen - Kutyus

 

Decoupage egyszerűen - Kutyus  Decoupage egyszerűen - Kutyus

 

Decoupage egyszerűen - Kutyus  Decoupage egyszerűen - Kutyus