A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A slime, azaz nyálka egyre több csemete figyelmét kelti fel és rabolja el a szívét. A ragacsos massza dögönyözése megnyugtatóan hat a kicsikre, miközben a színes anyag szétterül az ujjaik között. Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű slime-ot engedünk be otthonunkba. Több helyen megjelent már, mennyi veszélyt rejtegethet ez az új hóbort. A KENSHO által forgalmazott Slime shaker nem tartalmaz toxikus anyagot, így a gyerekek biztonságosan használhatják. 

 

Slime shaker

 

Sőt, a mókás nyálkát ők maguk készthetik el a rendelkezésükre álló anyagokból. Lássuk, hogy mi került a három tégely slime elkészítésére alkalmas csomagba. 

 

 

 

Elsőként a 3 színes edényt találjuk meg, melyben az elkészült masszát tárolhatjuk. Minden edénykében ott lapul a slime létrehozásához szükséges alapanyag. 

 

Az egyik tasak slimeport rejt, a másik csillámport vagy konfettit, az utolsó zacskóban pedig egy különleges gumi tárgyat találunk, melyet majd a kész nyálkába helyezhetünk el. A Manóprogram csapatának két színes ujj jutott. 

 

Nos, a használati útmutató szerint a slimeport és a csillámport beleöntjük a tégelybe, majd a nyíllal jelölt vonalig feltöltjük vízzel. Visszahelyezzük a tetejét és alaposan felrázzuk. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy nem sikerült maradéktalanul feloldani a port a vízben, egy kanál segítségével oszlassuk el a csomókat. Ezt követően hagyjuk pihenni a slime-ot 5 percig. 

 

Akkor van készen a slime-unk, ha már nem ragad a kezünkhöz. Néhány perces gyúrás után éri el a kívánt állagot, kezünk melegétől. Fontos tudni, hogy két naponta át kell gyúrni annak érekédben, hogy ne veszítsen eredeti állagából.

 

Slime shaker  Slime shaker

 

Slime shaker  Slime shaker

 

Slime shaker  Slime shaker