A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ugye a srácok nálatok is imádják a különböző színű és mintájú csillámtetoválásokat? Amennyiben nem szeretnél hosszasan sorban állni különféle rendezvényeken azért, hogy sok pénzért megcsináltasd a csemeték csillámtetkóját, vedd kezedbe az irányítást!

A Make it Real! Csillámtetoválás készlettel szuper csillámtetkókat készíthetsz a srácoknak. 

A dobozban 3 tetováló mintákat tartalmazó lapot, 3 színes csillámporos tégelyt és ecsetet találsz!

Kétféle tetoválást készíthetünk. A hagyományos, felragasztható mintás változat esetében, a megtisztított börre felhelyezzük a kivágott mintát, de csak miután eltávolítottuk az átlátszó réteget a sablonról. Ezt követően nedves törölközővel átsimítjuk és lehúzzuk a papírt a képről. Voálá, el is készült a színes minta!

A csillámló változathoz az átlátszó sablonokat használjuk. A védőréteg eltávolítása után simítsuk a ragadós mintát a megtisztított bőrfelületre. Jöhet a csillámpor, melyet az ecset segítségével oszlathatunk el egyenletesen a ragasztós rétegen. Több szín együttes használatával még összetettebb kompozíciót alkothatunk.

kensho 2018 728

Amennyiben alkotásunkat szeretnénk csillogó gyöngyökkel díszíteni, első lépésként ezeket ragasszuk fel a bőrünkre, csak ezután használjuk a csillámport. 

A játék kiváló választás az általános iskolás gyerekek számára, akik nem csak örömmel viselik majd a csodás motívumokat, de saját maguknak és barátaiknak is szívesen készítik el.

Make it Real! Szépségápolás, Csillámtetoválás Make it Real! Szépségápolás, Csillámtetoválás

Make it Real! Szépségápolás, Csillámtetoválás Make it Real! Szépségápolás, Csillámtetoválás

Make it Real! Szépségápolás, Csillámtetoválás Make it Real! Szépségápolás, Csillámtetoválás