A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Monster High, egy szörnyen jó középiskola, ahol a legendás lények utódai önmaguk lehetnek. Hitvallásuk:  Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon! Itt minden csemete megmutathatja, miben egyedi és különleges. Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya például csodásan táncol. Képességét azonban nem csillogtathatja meg társai előtt, mivel szörnyű lámpaláza gyötri.

 

Amikor Toralei, a vérmacska tudomást szerez a lány gyenge pontjáról az egész iskola előtt kínos helyzetbe hozza Lagoonát. A tengeri szörny lánya nem hagyja szó nélkül a dolgot. A két nebuló hajba kap, és a vita hevében Toralei a medence kavargó vízébe pottyan. Lagoona és barátai nem sokat tétováznak, a vérmacska után vetik magukat, hogy megmentsék a kétségbeesett macskát. Miután elnyeli őket a Rémséges mélység, varázslatos átalakuláson mennek keresztül. Valamennyien tengeri lényekké változnak, így könnyedén alkalmazkodni tudnak a vízi életformához.

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

 

Egy vérmacskának azonban nehéz elfogadnia, hogy ezentúl az árral kell úsznia. Kétségbeesését tovább növeli, hogy Posea Reef, a tengerek istennője arról tájékoztatja őket, hogy egészen addig a mélység foglyai lesznek, amíg Lagoonának nem sikerül leküzdenie legnagyobb félelmét.

 

Ezúttal Toralei úszott be a Manóprogram csapatához, hogy bemutathassuk nektek a nem mindennapi vérmacskát.

 

 

A Monster High animációs filmsorozatból megismert karakter tökéletes mása tekint ránk a dobozból. Némi eltérést mégis felfedezhetünk közöttük, a lány hajkoronája ugyanis hosszabb, mint ahogy azt a szárazföldön megszokhattuk. Az aszimmetrikus vágás viszont nem hiányozhat frizurájából. Hegyes, macskaszerű fülei körül futó tincseit, ezúttal lófarokban viseli. A narancssárga alapszínt keresztező fekete csíkok tigrisszerű megjelenést kölcsönöznek Toraleinak.

 


 

Vakítóan zöld szemét sárga és zöld szemhéjpúder keretezi. Arcát piros "karmolások" teszik egyedivé. A narancssínű rúzs tökéletesen illeszkedik a cicus uszonyának színéhez. Torealei neonzöld korall nyakéket visel, mely finoman hullik mellkasára.

 

Korall színű ruháját fekete és zöld minták teszik különlegessé.

 

A halfarok domború mintája pikkelyek látszatát kelti. A fekete és narancssárga farokúszó hegyes karmokban végződik, melyek egy pattintással szétnyithatók, így a vérmacska stabilan megállítható uszonyain.

 

Ujjait alig észrevehető úszóhártya köti össze. A karok minden ízülete mozgatható, ezáltal Toralei karjai bármilyen pozícióba beállíthatók. A hegyes hátúszó sötétben fluoreszkál. Amennyiben nem szeretnénk használni, egy egyszerű mozdulattal eltávolíthatjuk, illetve igény szerint visszahelyezhetjük. 

 

A Monster High szeretni való karakterei segítenek megismertetni a csemetéket a világunk sokszínűségével.

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

 

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai