A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Trollok figurák - HasbroEmlékeztek még a színes, égnek meredő hajú trollokra, akik a '80-as, '90-es években hódítottak? A mókás szerzetek visszatértek és egy egész estét családi moziban nevettetik meg a srácokat. A DreamWorks Animation mindenre elszánt író-rendező csapata, akik többek között a Spongya Bob-filmet és a Madagaszkár pingvinjeit is magukénak mondhatják, Trollok címmel új animációs filmmel kedveskednek kicsiknek és nagyoknak.

 

A történet szerint a trollok kis zárt világukban felfordul az élet, és egy napon két troll kénytelen vándorútra kelni. Miközben bejárják a világot hajmeresztő kalandokba keverednek.

 

A filmet október 27.-től láthatjátok a hazai mozikban, az előzeteseket pedig már megtalálhatjátok a Manóprogramon.

 

Amennyiben a trollok rabul ejtették szíveteket, az apró figurákat hazavihetitek saját otthonotokba. A Hasbro ugyanis kézzel fogható formába hozta a vidám és színes karaktereket, közülük szeretnénk most két változatot bemutatni nektek.

 

Vegyük sorra, kikkel ismerkedhetett meg a Manóprogram csapata. A nagyobbak, melyek egyedi, troll frizurát mintázó dobozban kerülnek forgalomba, tokkal-vonóval 10 centiméter magasak, míg a kisebbek, melyeket rózsaszín zacskóban találhattok meg, 5 centiméteresek.

 

Lássuk elsőként a dobozokat, melyeket egy határozott mozdulattal téphetünk fel. Előkerül Pipacs hercegnő, aki imád énekelni, táncolni. Az öröké optimista uralkodó puha gumiból készült, égnek meredő rózsaszín hajkoronáját kék virágfüzér díszti. A hercegnő pofiját csillámpor borítja, ezzel is hangsúlyozva a bájos, ám előkelő származását. A kékben és zöldben játszó virágos ruha a test szerves részét képzi, nem lehet levenni a figuráról. Az apró bábu saját lábán is képes megállni, így pihenőidejében a gyerekszoba polcán álldogálva várhatja  újdonsült barátját.

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

 

Másodikként kerül elő Ágas a dobozból, aki Pipacs hercegnő segítségére siet a bajban. Az izgalmas történetben ugyanis visszatérnek a Bergeniek, és valamennyi trollt fogságba ejtik.  Ágas rendkívül zárkózott, a legtöbb trolttól eltérően utál táncolni, és minden elkövet annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa magát. A cuki zöld figura sötétkék puha fürtökkel kerül a csomagba. Hegyes fülei igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek számára. Ami a ruházatát illeti, látszólag a természetes anyagokat részesíti előnyben, erről árulkodik levélből készült mellénye is.

 

 

A bájos, ám mogorva troll mellett egy lila kalitkát is találunk, melyhez egy rendkívül látványos, zölden csillogó rovar tartozik. Az apró szerzetet kedvünk szerint elhelyezhetjük, vagy kivehetjük a ketrecből, attól függően, hogy milyen szituációban kívánjuk elhelyezni a szereplőket.

 

A sort DJ Suki folytatja, aki a trollok vidám hangulatáról, és a talpalávalóról gondoskodik. A csomagból nem csak a rendkívül színes és bájos troll lány, hanem elmaradhatatlan fülhallgatója is előkerül. A halványrózsaszín készülék stabilan elhelyezhető a figura fején. Intenzív fejmozgással sem lehet azt lerepíteni, ennek köszönhetően indulhat is a tánc, mely a trollok egyik kedvenc időtöltése. Az egyik legvagányabb és legszínesebb troll szivárványszínű pólót, sárga karpereceket és térdig érő rojtos nadrágot visel. Köldökét kéken csillogó égkő díszíti. A többi trolltól eltérően az ő haja huncut hullámokban tör a magasba. Élénksárga színe remekül hangsúlyozza a kis DJ sötét rózsaszín bőért. A rakoncátlan tincseket rózsaszín gumi igyekszik megregulázni.

 

Trollok figurák - HasbroTérjünk most rá a titokzatos csomagokra, melyek 12 fél gyűjthető figurát rejtenek. Nézzük ezúttal kihez lesz szerencsénk. Elsőként Pipacs hercegnő bozontos tincsei tűnnek elő. Ezúttal virágfüzérből készült koronája nem díszíti fejét, A ruha színe azonban változatlanul kék, melyet egyetlen virág ékesít. A határozott uralkodó csípőre tett kézzel várja, hogy szembeszállhasson a félelmetes Bergeniekkel.

 

A második csomagból elmaradhatatlan segítője, Ágas bukkan elő. A kék hajú troll ezúttal bájosan mosolyog, nyoma sincs szokásos mogorva arckifejezésének.

 

Az utolsó zacskóból egy ismeretlen troll leány bukkan elő. A világos szőke hajú csajszi sárga-zöld vállpántos ruhát visel. Lila bőrét kék orr teszi még feltűnőbbé. Az apró szerzet kilétére minden bizonnyal fény derül a Trollok című animációs film október 27.-i premierén.

 

Addig szerezzétek be valamennyi gyűjthető figurát, hogy a teljes csapattal ülhessetek be a rendkívül izgalmasnak ígérkező egész estés családi mozifilmre.

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro 


Trollok zsákbamacska

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

 

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro