A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A "simogatós" flitter közel egy éve kezdte meg hódító útját. Az átfordítható, ezzel színt és mintát váltó flitterek elsőként ruhákra, majd táskákra, pénztárcákra, párnákra és egyéb kiegészítőkre kerültek fel. Legújabb barátaink, a cuki cica és a bájos maci, szintén "simis" flitteresek, ezúttal pedig az állatkák arcán találjuk a különleges felületet.

 

Zequins - Flitter babák - TM Toys  Zequins - Flitter babák - TM Toys

 

Vegyük szemügyre elsőként a lilás-rózsaszín cicust, aki a Fitter babák weboldal szerint Safira névre hallgat. Édes, spontán kiscica, aki nagyon szeret új barátokat szerezni. 

 

 

A lila, szívecskés tappancsú állatka élénkzöld masnit visel nyakában. Melső mancsán támaszkodva hatalmas flitter szemeivel csodálkozik rá a világra. Előre fésült frufruja, huncut mosolya mindenki szívét rabul ejti. Amint a műanyag testbe ágyazott, textilre erősített flittereket átfordítjuk, az ezüst színű alap aranyra vált, és Safira csodálkozó arckifejezést ölt magára. A nyitott száj persze utalhat arra is, hogy cicusunk hangos nyávogással kívánja felhívni magára a figyelmet. 

 

Zequins - Flitter babák - TM Toys  Zequins - Flitter babák - TM Toys

 

A halvány kék árnyalatú maci neve Spark és nagyon szereti megölelni a barátait. A kék szín ellenére, abszolút csajos Flitter babával van dolgunk, hiszen az apró medve szív alakú tappancsa, szeme és masnija rózsaszín. Az ezüst árnyalatot egy pillanat alatt eltüntethetjük pofijáról. A "simis" flittereket átfordítva kék alapot kap a maci kobakja, épp csak egyik lehunyt szemhéja körül marad meg az ezüstös árnyalat. A kis bocs ugyanis most csukott szemmel várja az ölelő karokat. 

 

A Flitter babák nem dobozban érkeznek új gazdájukhoz, pusztán egy címke a nyakukban lógó címke árulkodik származási helyükről és életkori ajánlásukról. Az említett címkét érdemes gondosan megőrizni, belseje ugyanis fényes ékköveket rejt! 

 

Zequins - Flitter babák - TM Toys  Zequins - Flitter babák - TM Toys

 

Kilenc különlegesen szikrázó  kő lapul a karton korongok belsejében, arra várva, hogy a szorgos gyerekkezek, finommotoros mozgásuk felhasználásával, elhelyezzék az állatok testén vagy masniján. 

 

A TM Toys által forgalmazott eredeti Zequins Flitter babák kobakján logót találunk, mely garanciát jelent a kiváló minőségre.