A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bloopies -Fürdésidő!Vannak gyerekek, akik számára az esti fürdés a nap fénypontja, és akadnak olyan csemeték is, akik igyekeznek megúszni ezt a programpontot. Bárhogy is legyen, a Bloopies - Fürdésidő! babával minden kislány számára élmény lesz a fürdőzés. 

 

A 20 centiméter magas, szőke babát kézbe véve tapasztalhatjuk, hogy puha gumiból készült. Testét Capcake-kel díszített fürdőruha fedi. Lábán türkiz színű békatalpat visel. A cuki rózsaszín masnival összekötött copfok szintén gumiból készültek, így nem lesz gond a hajszárítással, fürdés után.

 

Amint csemeténk és a copfos baba is kész a merülésre, felhelyezhetjük a készlethez tartozó búvárszemüveget és pipát a baba fejére. 

 

Annak érdekében, hogy a közös úszkálást közös mókává varázsoljuk, töltsük meg a baba fejét vízzel, hogy pipáján át vizet fecskendezhessen a magasba, vagy búvárszemüveg nélkül, közvetlenül szájából spriccelje a vizet. Amennyiben nem vízzel, hanem levegővel töltjük meg a kobakot, a víz alá merítve vicces buborékokat fújhatunk. 

 

A szárítás szerencsére nem tart soká, a gumi test gyorsan megszárad. 

 

A babákkal való játék kiválóan fejleszti az érzelmi intelligenciát, a gondoskodó képességet, az empátiát és a szociális érzékenységet. Nem mellesleg, a Bloopies -Fürdésidő! remek mókává varázsolja az esti fürdést. 


bloopies-furdobaba--02  bloopies-furdobaba--02

 

 

bloopies-furdobaba--02  bloopies-furdobaba--02

 

bloopies-furdobaba--02  bloopies-furdobaba--02