A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ron Weasley karakter figuraRon, Ginny Weasley bátyja, Harry Potter jóbarátja. A népes Weasley család tagjaként kis kora óta körül veszi a varázslat. Édesapja a Mágiaügyi Minisztérium munkatársa, míg édesanyja a nyolc tagú família életét igazgatja. 

 

Ron igazán hűséges barát, aki minden veszélyben támogatja és segíti barátját, hogy végül sikeresen győzedelmeskedjenek a sötét varázslók felett. 

 

Mint legtöbb használati tárgyát, 12 hüvelyk hosszú, egyszarvú szőrt rejtő eperfa varázspálcáját is nagyobb testvéreitől örökölte. Szerencsére a Mattel által forgalmazott karakter figurán nem látszik, hogy minden holmija használt lenne. Az ében fekete talár alatt makulátlan fekete nadrág és szürke pulóver lapul, melyen megtalálhatjuk a Griffendél ház lakóinak színét, azaz az arany és a piros árnyalatot. 

 

Fekete cipőjének köszönhetően stabilan megáll lábain. A figura készítőinek sikerült elkapni és gumiba önteni Ron Weasley megszemélyesítőjének, Rupert Grint vonásait. 

 

A számos ponton mozgatható, forgatható, hajlítható Ron Weasley karakter baba szinte bármilyen pozíciót fel tud venni, ennek köszönhetően be tud ülni az iskola padba, vagy az édesapja elvarázsolt járgánybába, de képes varázsláshoz szükséges pozíciót is felvenni. 

 

A varázspálcán található gyűrű segítségével Ron kezébe adhatjuk pálcáját, és életre kelthetjük a könyv vagy a film legizgalmasabb és legviccesebb jeleneteit. 

 

 Ron Weasley karakter figura  Ron Weasley karakter figura

 

 

Ron Weasley karakter figura  Ron Weasley karakter figura

 

Ron Weasley karakter figura  Ron Weasley karakter figura

 

Ron Weasley karakter figura  Ron Weasley karakter figura