A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bloomy Belles - VirágcserépbabaBloomy Belle műanyag vödröcskében érkezik. A papírborítást levéve elénk tárulnak a virágbaba darabjai. Első lépésként össze kell állítanunk a vidáman mosolygó virágot. Ehhez a mellékelt útmutatóban találunk instruckiót. 

 

Az apró cserépre illesztjük a szoknyát, majd Bloomy Belle testét, fodros gallérját, fejét, végül három részből álló szirmait. Kezébe ezúttal táskát és legyezőt tehetünk, ám a kiegészítők készletenként változnak. A leírás mellett megtaláljuk a többii virág kislány fotóját is, szám szerint tizenhatot. A lapon azt is bejelölhetjük, melyik kis virágot tudhatjuk magunkénak. Ezen kívül, további négy bájos állattal gazdagodhatunk, ha a szerencse mellénk szegődik. A cuki kukacok és a pillangó épp olyan bájos, mint a Bloomy Belle figurák. 

 

Bloomy Belle szirmai levehetőek, és csatként használhatóak. 

 

Virágbabánk játékra kész. Karjára akasztott táskájával várja, hogy új barátja megmutassa neki a világot. 

 

Figyelmes szemlélők azonban egy fehér tasakot is felfedezhetnek a vödörben. A csomagon Antirrhinum majus felirat olvasható, mely magyarul oroszlánszájat, vagyis tátikát jelent. A csinos műanyag vödörbe el is ültethetjük a virágmagokat.

 

A mediterrán térségből származó színpompás, növényt április elején, magról ültethetjük. A fagyra némileg érzékeny növény májustól szeptemberig virágzik. 

 

 

A vödörben sarjadó növénykét érdemes április végén kiültetni, hiszen középmagas növény lévén akár 80 centiméter magasra is megnőhet. Locsolásnál ügyeljünk arra, hogy ne maradjon alatt pangó víz, mert könnyen rothadásnak indulnak a gyökerei. Szerencsére az ültetővödör alja lyukacsos, így látványos virágcserépként funkcionálva kiválóan alkalmas a növény felnevelésére. 

 

Remek húsvéti ajándék a csajoknak, akik Bloomy Belle segítségével megismerhetik a kertészkedés alapjait.    

 

Bloomy Belles - Virágcserépbaba  Bloomy Belles - Virágcserépbaba

 

Bloomy Belles - Virágcserépbaba  Bloomy Belles - Virágcserépbaba

 

Bloomy Belles - Virágcserépbaba  Bloomy Belles - Virágcserépbaba

 

Bloomy Belles - Virágcserépbaba  Bloomy Belles - Virágcserépbaba