A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Harminc centiméteres cumisüvegben érkeznek a leghosszabb hajú csivavák a kislányokhoz. Méghozzá mindezt elég látványosan teszik, hiszen mielőtt kezünkbe foghatnánk újdonsült barátunkat, elsőként meg kell tölteni vízzel az üveget. 

Az üveg alján és tetején is csillag formájú lyukak vannak, így a víz könnyedén távozhat az edényből. A kis eb haját zacskó védi, így az nem lesz vizes, ám arcáról egy kis dörzsölés után előbukkan az egyedi szépségjegy. Ez lehet színes folt, virág, pillangó vagy fagyi. Minden kutyust egyedi mintával kerül kisgazdájához. 

Miután megtöröltök, kibonthatjuk páratlanul hosszú haját, mely nagyjából háromszoros a kis csivava testhosszának. 

Ezt követően a kislányok nekiláthatnak kedvencük dekorálásához. Minden üveg hajkefét, hajgumit és négy meglepetés kiegészítőt rejt, többek között nyakörvet, csatot, fejdíszt. Utóbbit az eb fején található nyílás segítségével rögzíthetjük, így biztosan a helyén marad.

Csapatunkhoz Alexia Creativ és Juliet Birthday került. A két bájos kutyus saját fotellel rendelkezik, melyek nem csak a cumisüveg aljához rögzíthetők, tapadókorongot is ráhelyezhetünk, így bárová rögzíthetjük a kiskutya székét. 

vipets 900Hirdetés

 Az ülőhelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy fixen tartva a kis csivavát, meg tudjuk fésülni kedvencünket. Mindkét kutyus mellett frizurakészítési ötleteket találunk. 

Az állatkák nagyjából 15 cerntiméter magasak, így a kislányok bárhová magukkal tudják vinni kedvencüket, akár az eredeti, tárolásra is alkalmas  cumisüvegben, akár saját táskájukban. 

A gyűjthető kiskutyák első szériájában 12 társra tehetnek szert a gyerekek, ezzel lehetőségük nyílik akár óvodai, iskolai élményeiket is életre kelteni az ebek segítségével, ezáltal sikeresen feldolgozni a nap eseményeit. 

I love VIP Pets  I love VIP Pets

I love VIP Pets  I love VIP pets

I love VIP Pets  I love VIP Pets

I love VIP Pets  I love VIP Pets

I love VIP Pets  I love VIP Pets

I love VIP Pets  I love VIP Pets

I love VIP Pets  I love VIP Pets

I love VIP Pets  I love VIP Pets