A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Méretét tekintve, egy teniszlabdához lehetne hasonlítani a lila-fehér narválra, mely a Manóprogram csapatához úszott. A kis jószág sok szempontból különleges. 

 

Squeezamals - Narvál  Squeezamals - Narvál

 

Először is külleme igen tetszetős, hiszen a kerekded forma ellenére sikerült megőriznie a narválokra jellemző egyedi megjelenést. A narválok a tengeri emlősök osztályához tartoznak, és az északi-sarki jeges vizekben élnek. A felső állcsontjukból két fog nő ki vízszintesen előre. A bal oldali fog agyarrá fejlődött, amely a hímeknél akár 3 méter hosszú is lehet. Ezen testrész segítségével érzékelik a víz hőfokát, sótartalmát, valamint a halrajok jelenlétére utaló szerves maradványokat.

 

 

A mi kis narválunk bájos fehér agyarral rendelkezik, melyen hímzett, lila csík fut körbe. A biztonsági előírásoknak megfelelően a szemek is hímzettek, így nem fordulhat elő, hogy a kisebb gyerekek lenyelik a leeső alkatrészeket. 

 

Kezünkbe véve elsőként puha tapintására leszünk figyelmesek, hiszen a selymes plüss anyag mellett, a különleges töltet extra puha tapintást biztosít. Ahogy ujjainkkal összenyomjuk a kis narvált, alakját veszítve kissé összébb húzza magát. Ez azonban csak a látszat, mert kis idő elteltével visszanyeri eredeti formáját. Ez a mozdulat alkalmas a stressz levezetésére is, mely a gyerekek számára épp olyan fontos, mint a felnőtteknek. A mindennapi feszültség levezetése pedig hogyan is történhetne kellemesebb módon, mint egy puha, bájos, illatos plüssfigruával? Arcunkhoz emelve ugyanis édes illat csap meg, hiszen az apró állatka illatosított.

 

A puha tapintású, a kellemes illatfelhőbe burkolózott Squeezamals - Narvál egy rendívül bájos és különleges plüssfigura, mely Formatex logóval kerül a boltok polcaira.