A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Transformaers - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

Gondoltátok volna, hogy az első, Autobot, azaz autóvá alakítható robot, már 1984-ben legördült a Hasbro gyár futószalagjáról? Ekkor még a Japán Takara céggel együtt gyártották a mára széles körben ismerté vált autonom robotikus organizmusokat. A Transformers játékok először képregény formában jelentek meg, majd rajzfilmsorozat készült velük. A 2000-es évben, a számítógép segítségével, nagyszabású mozifilmekben keltek harcra a jó és rossz robotok.

 

Az elmés kis szerkezetek emberszabású gépekként kerülnek a dobozokba, melyből egyet most csapatunk is kezébe vett. A morcos harcos impozáns, közel 30 centiméteres magasságával már jól kézbe vehető egy óvodás korú fiú számára. Nem kell attól tartani, hogy aprócska barátját valahol elveszíti.

 

Robosztus megjelenését tovább fokozza, hogy nem spórolták ki az anyagot belőle, így a súlya is arról árulkodik, nehéz dolga lesz majd annak a robotnak, aki felül akar kerekedni hősünkön.

 

Amennyiben karjait a megfelelő pozícióba állítjuk, könnyedén járművé alakíthatjuk. Az alkatrészek halk kattanása, az elemek csattanása, az előugró és eltűnő részek, mely az átalakulás folyamatát kíséri, még hitelesebbé teszik robot barátunkat.

 

A kész autó természetesen lendületes száguldásra képes, és csak az orrán, és oldalán elhelyezett Transformers logó árulja el, több rejlik benne, mint egy hagyományos járműben.

 

A visszaalakulás folyamata épp oly egyszerű, a kocsi hátsó részét szétnyitva előbukkan a marcona fej, a karok felveszik eredeti pozíciójukat, a lábakon pedig előugranak a védőpajzsok. Ismét harcra kész robotikus organizmusunk.

 

A legendás harcos bizonyára minden fiú szívét megdobogtatja majd. A bábukkal történő játék pedig fejlesztő hatással van a beszédkészségre, a fantáziára és a gondolkodásra is.

 

Csatlakozz most Te is a Bumlebee csapathoz!


Videó

 

 

 


Képgaléria

 

Transformers - HasbroTransformers - Hasbro

 

Transformers - HasbroTransformers - Hasbro

 

Transformers - HasbroTransformers - Hasbro

 

Transformers - HasbroTransformers - Hasbro

 

Transformers - Hasbro