A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nerf Mega Hasbro

 

Gyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

Csapatunk ezúttal a televízióból már jól ismert NERF puskákkal ismerkedett. Az impozáns méretű fegyverek nem csak a kisfiúk, és apukájuk szívét dobogtatják meg, de a lányok is hamar elvarázsolja.

 

Kezdjük talán a legkönnyebben kezelhető, legkisebb mordállyal. A piros fehér színben pompázó NERF MEGA MAGNUS, akár 22 méterre is elröpíti a három szivacslövedéket, melyet elölről kell behelyezni a fegyverbe. Egy határozott mozdulattal hátrahúzzuk, majd előre toljuk a szánt, ezzel a tárazást el is végeztük, az elsütő-billentyű immár használható. A ravaszt meghúzva, a nagyjából 15 centiméteres golyó kirepül, és ha sikerült a célpontot egy vonalba hozni a fegyver irányzékaival, a pontos találat garantált. A viszonylag nagy lövedék miatt, a kilőtt golyó sebessége valamivel lassabb mint társaié, így az elrepült szivacsot könnyű megtalálni. A fegyver nagysága a kisebb gyerekek számára tökéletes, jól illeszkedik a kézbe, csőre töltése  egyszerű, nem igényel nagy erőkifejtést.

 

Nerf Rebelle - HasbroA lányoknak szánt Rebelle Secrets & Spies, azaz Lázadó, titkok és kémek verzió, szintén kicsi és könnyű. Lila-rózsaszín színkombinációja egyedi megjelenést kölcsönöz számára. Több kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkezik, ebből az első, mely szembetűnik, a hatlövetű forgótár, amely lehetővé teszi gyors, egymást követő lövések leadását. Tárazás után a szánt hátrahúzzuk, ez már valamivel nagyobb erőt kíván, mint a MAGNUS verzió, de természetesen ez is kivitelezhető. Amennyiben elemet helyezünk a gépbe, a lézeres célkeresőt is beüzemelhetjük, hogy még pontosabb lövéseket adhassunk le. Az általunk tesztelt fegyverek közül a Rebelle tűzereje volt a legnagyobb. A lövedéket olyan sebességgel bocsátja ki a csőből, hogy szemmel alig követhető. Érdemes hát résen lenni, ha a szabadban használjuk, ezzel megspórolhatjuk magunknak a hosszas keresgélést. A puha, vékony polifon golyóval, közelről leadott lövés nem kellemes, de elviselhető. Érdemes figyelembe venni, hogy akár 20 méterre is elrepíti a lövedéket. A NERF Rebelle még egy kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, melyre a Secrets & Spies név is utal. A csomagban elhelyezett három speciális golyóra írt üzenetet, egy piros leolvasóegységbe helyezve olvashatjuk el, titkos információkat továbbítva ezzel játékostársainknak. Izgalmas kémcsatát eleveníthetünk meg ezzel a funkcióval.

 


Nerf Zombi - HasbroAz utolsó, és egyben a legnagyobb NERF fegyver, mely összeállításunkban szerepel, a Zombie Strike, azaz Zombi csapás, egyszerre három golyó kilövésére is alkalmas. A tárba, a puskáknál megszokott, csőletörős módszerrel történik a golyók elhelyezése. A fegyver impozáns mérete válltámasz kialakítását tette szükségessé. A három kilőtt golyó egyszerre süvít ki, és pontos célzás esetén három találatot is magunkénak mondhatunk. Kezelése egyszerű, a tárat könnyedén be lehet helyezni, a golyókat közepes erősséggel lövi ki, így útjuk szemmel is követhető, nem kell attól tartani, hogy a neonzöld lövedékek esetleg eltűnnek.

 

A Hasbro számtalan NERF fegyverrel kényeztet bennünket, mely a szabadtéri játékokat izgalmas időtöltéssé teszi. Különösen fontos szempont ez az iskolás korosztály számára, akik sok időt töltenek tanulás közben ülő helyzetben, majd pihenés képen a televízió képernyője előtt. Ezekkel az izgalmas lőfegyverekkel vívott csaták, garantáltan kiugrasztják a lurkókat a fotelből, és alig várják majd, hogy barátaikkal szaladgálhassanak a friss levegőn. Bármelyik puskát is választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy károsanyag mentes, biztonságos játékot választunk gyermekünk számra, mely arra ösztönzi, hogy minél több időt töltsön mozgással a szabadban.

 

Videó

 


 

 

 


 

 

 

Képgaléria

 

NERF Mega

 

Nerf Mega - HasbroNerf Mega - Hasbro

 

 

 

Nerf Mega - HasbroNerf Mega - Hasbro

 

 

 

 

 

 

 

NERF Rebelle

 

 

 

Nerf Rebelle - HasbroNerf Mega - Hasbro

 

 

 

Nerf Rebelle - HasbroNerf Rebelle - Hasbro

 

 

 

Nerf Rebelle - HasbroNerf Rebelle - Hasbro

 

 

 

Nerf Rebelle - HasbroNerf Rebelle - Hasbro

 

 

 

 

 

 

 

NERF Zombi

 

 

 

Nerf Zombi - HasbroNerf Zombi - Hasbro

 

 

 

Nerf Zombi - HasbroNerf Zombi - Hasbro

 

 

 

Nerf Zombi - HasbroNerf Zombi - Hasbro

 

 

 

Nerf Zombi - HasbroNerf Zombi - Hasbro