A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Mr Sloooura a legtalálóbb kifejezés az imádnivaló. A hihetetlenül bájos plüss lajhár ugyanis annyira édes arckifejezéssel üldögél átmeneti lakhelyén, hogy képtelenség figyelmenkívül hagyni a 27 centiméteres plüss állatkát. 

Miután sikerül kiszabadítani a csomagolás fogságából a lassúságáról híres állatot, kezünkbe vehetjük a karba illó kis jószágot. 

A kis lajhár tudománya természetesen tovább terjed a cukiságnál. Amennyiben ugyanis pocakját megnyomjuk, mókás hangokat hallat. Nevetgél, büfizik, gagyarászik. Sőt, amennyiben nyomva tartjuk a szőrme alá rejtett gombot, rövid szöveget is rögzíthetünk, melyet új barátunk lassítva játszik vissza számunkra. A szöveget valamivel mélyebb hangszínben hallgathatjuk meg, mint ahogy eredetileg elhangzott. A cuki lajhár, a rögzített mondatokat bekapcsolt állapotban beilleszti repertoárjába, és néha elismétli. 

 

Amennyiben nem foglalkozunk vele egy ideig, szuszogva, ásítozva elalszik. Ahhoz, hogy ismét szóra bírjuk a kis mókamestert, újra meg kell nyomnunk a pocakján a gombot. Ha hosszabb ideig szeretnénk elhallgattatni barátunkat, a hátán található tépőzár mögé retjtett szerkezettel kikapcsolhatjuk. Ugyan itt tudjuk ismét üzembe helyezni. 

A kis lajhár beszéd közben mozgatja a szemét és a száját. 

Fogásra hajlított ujjai segítségével bárhová felakaszthatjuk, akár a gyerekszobában, akár játék közben a nappaliban, vagy a kertben, egy fára. 

Az édes, bájos, elbűvölő interaktív állatka gyorsan belopja magát a srácok szívébe. 

Clubpets interaktív lajhár Clubpets interaktív lajhár

Clubpets interaktív lajhár Clubpets interaktív lajhár

Clubpets interaktív lajhár Clubpets interaktív lajhár

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!