A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A Mistakos level up játék nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, hiszen ki gondolná, hogy létrák egymársa helyezése igazi kihívást jelenthet a játékosok számára.

A Mistakos azon kevés játék közé tartozik, melynek használati útmutatóját a csomagolás külsején találjuk. Ez nem csak abban nyújt segítséget számunkra, hogy már a boltban részletesen megismerhessük a játékot, de a későbbiekben sem kell attól tartanunk, hogy elkallódik a leírás, hiszen mindig megtaláljuk a dobozon.

A Mistakos kétféle változatban játszható.

Az első verzióban a legkevesebb büntetőpont begyűjtése a cél. A kezdő játékos választ egy színt, majd letesz egyet a választott színű létrák közül az asztalra. A soron következő játékosnak az a feladata, hogy úgy helyezze rá az általa választott színű létrát, hogy az egyetlen ponton se érjen az asztalhoz. A játékot addig folytatják a résztvevők, míg az építmény valamelyik játékosnál leomlik. Az a játékos, aki ledöntötte a létra-tornyot, annyit büntetőpontot kap, ahány létra az asztalra esett. A játék az ötödik kör végéig tart. Ekkor összesítjük a pontokat, a játékot az nyeri, aki a legkevesebb büntetőpontot kapta. 

A második változatban a cél, hogy minél hamarabb megszabaduljunk a nálunk lévő létráktól. Ezúttal is úgy kell a játékosoknak elhelyezni a létrákat, hogy a legalsó létrán kívül egyik se érintkezzen az asztallal. Amikor valamelyik résztvevőnél leomlik a torony, a leesett létrákat be kell gyűjtenie. A győztes az a játékos, aki elsőként szabadul meg valamennyi létrától.

A játékban 24 létra van, egyenlő arányban piros, kék és zöld színben.

Az egyszerű, mégis izgalmas játékban 1-3 játékos vehet részt egyszerre. A játék remekül fejleszti a kombinációs készséget és a kézügyességet. 

 

Trefl - Mistakos  Trefl - Mistakos

Trefl - Mistakos  Trefl - Mistakos

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!