A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A családunkkal töltött minőségi idő mindennél értékesebb. Kiemelten igaz ez a mondat nagyiékra: mindannyiunkban élnek emlékek, amit a nagyszülőknek köszönhetünk. Mosolygós közös pillanatok, amikre örömmel tekintünk vissza. Nagypapi és nagymami minden nap tanítanak valami praktikusat, és természetesen bármikor kaphatók egy kis játékra. A noszvaji gyermek-, és bababarát szállodában, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban is tudják mennyire fontos ez, hiszen itt minden apró dolog: a kiegészítők, programok, berendezések is a lurkók és szülők, nagyszülők kedvére vannak. Törekvésük, hogy a családok számára is minél felhőtlenebbé tegyék az utazást és minél üdítőbbé a nyaralást.

Többgenerációs wellness utak, családi pihenések alkalmával a szülőket, gyerekeket és nagyszülőket például családi lakosztályokban, esetleg összenyitható szobákban helyezik el, persze az igényeiknek megfelelően. A családbarát szállodában barátságos hangulat, a De la Motte étteremben kiemelt figyelem, ízletes, házias jellegű ételek, animátoraik közreműködésével baba-, gyermek-, és felnőtt programok választéka várja a pihenni vágyókat. Minden ajánlatot egyedileg készítenek el a családok számára, azonban idén az adventi időszakban foglalható a nagyon kedvezményes Velünk mókáznak nagyiék is! csomagajánlat. Az ajánlat részletei ide kattintva érhetők el.

Idén Adventkor pedig a szokásos Oxigén élménynél is többet kínálnak! Kivételes ajándékként egy kis “énidő-t” kapnak a szülők. Az „Advent apának és anyának” csomagajánlatot foglalók részére meghatározott időpontokban APAMEGŐRZŐ üzemel a Family Bárban, ahol az édesapák (igény szerint) részt vehetnek sör-, pálinka-, vagy borkóstolón. Eközben az édesanyák és gyerkőcök részére extra gyermekfelügyelettel kibővített programok vannak. Természetesen a választás szabadon megcserélhető, az apukák is kézműveskedhetnek a foglalkozásokon, miközben az anyák a Zen Spa családi wellness birodalom pihentető panorámáját csodálva is eltölthetik az ajándékba kapott “énidőt”. A csomagajánlat ide kattintva érhető el.

Miközben Adventi időszakában díszbe öltöztetjük otthonunkat, szívünket, a Karácsony közeledtével nagy kérdéssé válik, hogy milyen ajándékkal tegyük boldoggá szeretteinket. Korunkban elég divatos úgynevezett élmények ajándékozása. Sok szeretettel ajánljuk az Oxigén élményt, amely lélekmelengető ajándék lehet a fa alatt. Így névre szóló utalványként a 2 éjszakás wellness lehetőséget a megajándékozott tetszése szerinti időpontban felhasználhatja. Csendes sétákra, pezsgő programokkal teli napokra, vagy a béke exkluzív szigetére vágytok? Csupán a család jönne pihenni, esetleg nagyobb összejövetelt terveztek? Lakjatok jól helyi ételekkel, kóstoljátok meg a noszvaji gasztronómia ínyencségeit, és vigyetek haza kézműves lekvárokat! További információért és akár személyre szabott ajánlatért kattints a linkre!