A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Június 8. és 11. között a jubileumi fesztivál keretén belül színes forgatag és változatos programok várják a látogatókat, minden nap más-más fényponttal. Két ok is van az ünneplésre, hiszen nemcsak a Familypark ünnepli fennállásának 55. évfordulóját, hanem a népszerű Patkánymalom hullámvasút (Rattenmühle) is a 10. születésnapját ünnepli. 

A fesztivál programja 

A látogatókat négy napon át változatos és szórakoztató programok várják, olyan fénypontokkal, mint a Das Supertalent TV-műsorból ismert Lukas & Falco Dog Dance Show, valamint a mulatságos Okidoki Party TV-műsor Christoph Hirschlerrel. Még maga Rolf Rüdiger is tiszteletét teszi a Patkánymalom hullámvasútnál (Rattenmühle), hogy Robert Steinerrel együtt szórakoztassa a kicsiket és a nagyokat. Emellett lesz egy nagy ORF kabalatalálkozó is, ahol olyan népszerű gyerekkori bálványokkal találkozhatnak a látogatók, mint Maya és Willi a méhecske, Heidi, Vicky, a viking, az ABC mackók vagy Kurt, a kandúr. A park kabalafigurája, Filippo és a Patkánymalom hullámvasút kabalája, Gréta is minden nap a parkban tartózkodik majd. A programkínálatot vidám gólyalábasok és karikatúraművészek, a népszerű arcfestés és a kézműves állomás teszi teljessé. Annak érdekében, hogy a látogatóknak még több idejük maradjon a változatos programokra, a park 1 órával tovább, 10 órától 19 óráig tart nyitva! 

Vedd meg a jegyed az online áruházban és spórolj 2 eurót! Helyszíni jegyek csak a fennmaradó kapacitás függvényében vásárolhatók a jegypénztárban. További információk a rendezvényről és a teljes programról itt találhatók: www.familypark.at/jubilaeum

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!