A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A győztes alkotás Magyarország a Bethesda Kórházzal együttműködésben fejlesztett és általuk is ajánlott Ápoló Krém csomagolását díszíti majd

Rajzold meg Te a Vintage Beauty Ápoló Krém kupakját!

A Vintage Beauty kozmetikai márka fontosnak tartja a gyermekek testi és lelki fejlődésének, valamint gyógyításának támogatását. Erre figyelemmel alapította meg 2022-ben néhai Francsovics Előd emlékére a LEGNAGYOBB HŐSÖKNEK JÁRÓ ELŐD – VÁNDORDÍJ elnevezésű díjat, mellyel a tartósan beteg gyerekeket segítik. A díjat egy gyerekrajzpályázat keretében ítélik oda.

Magyarország legtöbb nemzetközi díjat bezsebelt natúrkozmetikai márkája meghirdeti gyerekrajzpályázatát, ahol a győztes pályamunkát készítő gyermek jelöli meg, mely egészségügyi intézmény alapítványát támogassa a Vintage Beauty Ápoló Krémből származó árbevételének egy részével. Emellett további dicsőség a győztes számára, hogy rajza egy éven keresztül az Ápoló Krém kupakját is díszíti. A győztes egy 50.000 Ft értékű Vintage Beauty csomagot is nyer.

A Vintage Beauty Ápoló Kréme egy különleges fejlesztés eredménye. A Bethesda Kórházzal együttműködésben készült a receptúra, így a kórház szakemberei is ajánlják. 100%-os dermatológiai teszttel rendelkező, 99,4%--ban NATÚR, 63,5%-ban organikus hámosító, gyulladáscsökkentő hatású krém. Újszülöttek számára épp annyira biztonságos az alkalmazása, mint felnőttek számára bármely bőrfelületre és testtájra. Nem tartalmaz sem színezéket, sem ásványolaj származékot, sem parabéneket. 100%-ban vegán termék.

Az Ápoló Krém kupakját ma még egy kisfiú, Francsovics Előd rajza díszíti. Előd sajnos már nincs köztünk. Az ő emlékére alapította a Vintage Beauty a Legnagyobb hősöknek járó Előd-Vándordíjat.

A kérdés tehát az, milyen lesz az Ápoló Krém következő kupakja. Még várják a pályázók rajzait. 

A rajz témája kötött: vidámságot, jókedvet és pozitivitást kell árasszon. A pályázaton olyan gyerekek vehetnek részt, akik tartósan, azaz legalább 1 hónap időtartamban valamely Magyarország területén működő egészségügyi intézményben részesülnek ellátásban.

"Az igazi Hősök nyert csatája néha maga a túlélés. Harcaik terepei kórházi ágyak, pajzsuk az életösztönük, kardjuk a lelkierejük, hitük a velük született mély bölcsességük. Csakis tanulhatunk tőlük. E rajzpályázat lehetőséget ad arra, hogy alkotásaikon keresztül a létezés igazán fontos aspektusait megláthassuk" – emeli ki Szakonyi Eszter, a Vintage Beauty alapító-tulajdonosa a pályázat kapcsán.

A pályázatra A/4-es méretű, fekvő, vagy álló rajzlapokon megvalósított művek nevezhetők. Az elkészítés technikája szabadon választható (pl.: tempera, vízfesték, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztell, vegyes technika stb.). 

Beküldési határidő: augusztus 15-e. 

A pályázat pontos kiírása itt érhető el: https://vintagebeauty.hu/gyermekrajz-palyazat/

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!