A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2017. október 12-től vetítik a hazai mozikban a My Little Pony - A film című egész estés animációs filmet, melyről egyenlőre annyit lehet tudni, hogy Tornádó parancsnok szemet vetett Equestriára. A barátság varázslatos elemeit egyesítő barátok, az okos unikornis, Twilight Sparkle hercegnő, a találékony farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska, ám mindig mókára kész Pinkie Pie, a kedves, és őszinte Fluttershy, és a divatban jártas Rarity vállalja magára a feladatot, hogy szembeszálljon a gonosz megszállóval, és megmentse szeretett hazáját. 

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

 

A történet szerint a bátor pónik attól sem rettennek meg, hogy víz alá merüljenek, és sellő uszonyt növesszenek. Nincs ez másként Pinkie Pie-jal sem, a bohókás, rózsaszín póni csillogó uszonnyal siklik a Manóprogram csapatához. 

 

 

A dobozból kiszabadítva közelebbről is szemügyre vehetjük a 10 centiméteres jószágot. A rakoncátlan rózsaszín sörény Pinkie Pie uszonyának végéig ér. A kék sellőfarkat zöld pikkelyek borítják. A rózsaszín masni segítségével azonban varázslatos átalakulásnak lehetünk szemtanúi. Az eszközt megragadva és előre tolva, felcsúszik a póni uszonya, és szoknyává alakul át, mely alól kikandikálnak hátsó patái. A lábak lehajtásával Pinkie Pie stabilan áll négy pracliján. A masni hátratolásával az uszony visszacsúszik a lábakra, és Pinkie ismét sellőfarokkal szelheti a habokat. 

 

A rózsaszín szoknya tökéletes kiegészítője a sárga, szívecskével lezárt kézitáska. 

 

A bájos póni segítségével izgalmas szituációkat kelthetnek életre a lányok, miközben képzelőerejüket fejlesztik.

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!