A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Malac nagymama gyöngysora elszakadt, és szétszóródott a sárban. A kismalacok szaladnak is, hogy összekapkodják a gyöngyszemeket. 

A játékosok választanak maguknak egy-egy kismalacot, valamint a színükhöz illő vályút. Lefordítjuk a 60 darab sárlapkát, és megkeverjük a 30 darab  gyöngykártyát, majd letesszük az asztalra. A gyöngylapokból hármat felfordítunk, kezdődhet a játék.

Minden forduló négy részből áll:

  • Turkálás: Minden játékos kezébe vesz egy kismalacot, a szabad kezével pedig villámgyorsan felforgatja a sárlapkákat. Amennyiben gyöngyöt talál, beteszi a saját vályújába, a többit visszahelyezi.
  • A kismalacok felállítása: Amint egy játékos úgy dönt, hogy valamelyik gyöngykártyán látható sort meg tudja alkotni a begyűjtött sárlapokból, ráteszi malackáját az adott kártyára és azt kiáltja: "Malacom van"
  • Gyöngykártyák elvétele: Amennyiben valóban ki tudjuk tenni a vályúból a gyöngysort, megtarthatjuk a kártyát. Ha nincs meg a megfelelő számú gyöngy, vagy gyöngynélküli sárlapot gyűjtött be, vissza kell tennie a kupac aljára egyet a már megszerzett lapjaiból.
  • Felkészülés a következő fordulóra: Mindenki visszateszi a sárlapkáit, kivéve egy tetszés szerintit, amely akár a fehér színű joker lap is lehet, mely bármelyik színt helyettesíti. Az a játékos, aki a gyöngylapot kapta, nem tarthat meg sárlapot. Az asztalon a gyöngykártyákat háromra egészítjük ki, majd folytatódhat a játék.

A játék akkor ér véget, ha már nem tudunk három gyöngylapot az asztalon felfordítani. Ekkor összesítsük a lapjainkon lévő pontokat, majd hirdessünk eredményt.

A Piggy Pearls 5 éves kortól 2-4 játékos számára jelent tartalmas szórakozást.

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Piggy Pearls  Piggy Pearls

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!