A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 


 

Több mint egy éves tervezgetés és előkészítés után végre elkészült a legújabb MintaPinty-klip – talán az egyik legkedveltebb dalunkból! Tót Ottó, a gondot űző gondozó és a gyomorrontásos iguána képes kalandjait Veress Miklós klasszikus verséhez írt nagysikerű nótánkhoz találtuk ki, amiben fontos szerepet kap a Minta-Raszta Banda is.

 

Egy klipforgatás mindig hatalmas élmény, de az „Állatkerti mese” esetében ez hatványozottan igaz. Számos helyszínen rengeteg aranyos emberrel ismerkedhettünk meg, akik önzetlenségükkel, szeretetükkel, nyitottságukkal tovább erősítettek bennünket ötleteink megvalósításában és végső formába öntésében.

 

Hálásan köszönjük mindenkinek: nagyon kedves barátainknak, képalkotótársainknak az ARCOKnak és zseniális animációsainknak, Bátai Norbinak és Zsoltinak; Temple Rékának és a Cinemonnak; Révészné Petró Zsuzsának és a nyíregyházi Sóstó Állatparknak, akik az országban egyedüliként (!) álltak azonnal a  klip ügye mellé és biztosítottak forgatási lehetőséget számunkra - akár a kifutók mögött is; Frey Tibor állatorvosnak és az ő barátságos SICC! rendelőjének; a Három Lótusz Szépségműhelynek; a zseniális boszorkánydíszletekkel előrukkoló Radnai-produkciónak; a csodaszép budapesti Füvészkertnek és persze imádnivaló gyerekszereplőinknek és segítőkész szüleiknek. Azt a rasztafári, azt a rasztafáját!

 

MintaPinty Zenekar

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!