A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bár már több mint 40 év telt el azóta, hogy "utazást tehettünk" egy messzi-messzi galaxisba, a Csillagok háborúja a mai napig lázba hozza a gyerekeket és felnőtteket. 

A legújabb, már a Disney védőszárnyai alatt készült epizódok egyik ikonikus karaktere Kylo Ren. A sötét oldalra szegődött ifjú minden vágya, hogy nagyapja, Dart Vader nyomdokai lépjen. Most mi magunk is életre kelthetjük a jelenetet, ahogy Kylo Ren a csillagok közt száguld parancsnoki hajójával, hogy a Lázadók csapatát minél előbb kézrekerítse. Nem is kell mást tennünk, mint a Revell Star Wars Easy Kit dobozát kibontani, és 20, viszonylag egyszerű lépésben összeállítani az űrhajót.

Elsőként vegyük kezünkbe az útmutatót, mely lépésről lépésre segít abban, hogy összeállítsuk hajónkat. Nem lesz szükségünk másra, csak csípőfogóra és egy reszelőre. Előbbire az alkatrészek keretből történő kiszabadításához, utóbbira pedig a kilálló részek eltüntetéséhez. 

Az egymásba pattintható darabok lehetővé teszik a pontos, ragasztásmentes illesztést. 

Az összeálítás nagyjából 30 percet vesz igénybe, kisiskolás gyerekek, szüleik segítségével, könnyedén össze tudják állítani a hajót. 

A végső simítások elvégzése után kezdődhet a játék, a parancsnoki hajó a levegőbe emelkedhet, és üldőzőbe veheti a Lázadók seregét, hogy később a gyerekszoba díszeként pihenhessen meg a játékospolcon.