<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Kultúr-sarok Érdekes beszélgetések Soy Luna (Karol Sevilla) interjú
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Soy Luna (Karol Sevilla) interjú PDF Nyomtatás E-mail

Soy Luna (Karol Sevilla) interjúLuna Valente (Karol Sevilla) Mexikóban él családjával. Suliba jár, közben pedig görkorcsolyás ételfutárként dolgozik részmunkaidőben. Minden tökéletesnek látszik, szülei azonban visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak, és a család Argentínába, Buenos Airesbe költözik. Luna számára nem egyszerű alkalmazkodni az új élethez, és az elit iskolához, ahol nem találja a helyét. A görkorcsolyázásban talál vigaszt, felfedezi a helyi görkorcsolyapályát, és egy teljesen új világ nyílik meg előtte. Közben új barátokat szerez, illetve rátalál az első szerelem is.

A filmsorozat szeptember 5-én indult hódító útjára a Disney csatornán. Bizonyára ti is kíváncsiak vagytok arra, miként vélekedik a sorozat sztárja, Karol Sevilla a mozgásról, a zenéről, valamint televíziós karakteréről. A Manóprogramnak adott interjújában minderre fény derül. 

M.P.: Luna egy rendkívül energikus lány, melyben a sport bizonyára jelentős szerepet játszik. Számodra mit jelent a mozgás?

L.V.: Luna nagyon szeret görkorizni, ez talán a legfontosabb dolog az életében. Keményen dolgozik azon, hogy minél jobban korizzon, és soha nem adja fel. Személy szerint nekem is nagyon fontos a sport, hogy fitt és aktív maradhassak. A sorozat kezdete óta pedig még fontosabb lett számomra a mozgás, és egy új világ tárult ki előttem, amikor megismertem a görkorizás csodálatos világát.

M.P.: Lenyűgöző mozdulatokat láthatunk tőled a görkorcsolyapályán. Mit javasolsz azok számára, akik mostanában kapják meg az első görkorijukat?

L.V.: Köszönöm! Valóban nagyon szeretem a görkorit, ami a szenvedélyemmé vált. A legjobb tanács, amit adhatok az, hogy úgy kezdj neki a tanulásnak, hogy egy tapasztalt segítőtől lesed el az alapmozdulatokat. És a legfontosabb, hogy mindig viselj védőfelszerelést, úgy mint sisakot, könyökvédőt, térdvédőt és csukló védőt. Ezekkel a látványos kiegészítőkkel fogod igazán élvezni a görkorizást. (nevet)

Luna Valente, a Soy Luna című Disney sorozatban, úgynevezett művész görkorit használ. Ez a típus biztosítja számára, hogy jól szerepeljen a Jam&Rollerben meghirdetett versenyen. A nem mindennapi kori a világhírű olasz, Roces gyár terméke. 

A Soy Luna Edition gyakorló görkorcsolya minden eleme kiváló minőségű anyagból készült. A gyöngyvászon cipőrészt, a bőr betétek teszik tartóssá. A vastag szivacsbélés meggátolja, hogy a cipő feltörje a csemete lábát, ugyanakkor a puha kialakítás, szabadabb mozgást biztosít a boka számára, a könnyebb manőverezés érdekében. Természetesen, amennyiben szorosan megkötjük a görkorcsolyát, egyenesen tartja a bokát, és nem terheli túlságosan az izmokat, és a szalagokat.

A gyönyörű mintákkal ellátott, szép megjelenésű korcsolya kiváló választás kezdő korisoknak.

Játékteszt

 Soy Luna görkori  Soy Luna görkori

M.P.: Másik nagy szenvedélyed a zene. Hogyan kezdődött nálad ez a szerelem?

L.V.: Kislány korom óta szenvedélyem a zene – mindig az apukámmal énekeltem, majd a nagyimnak készítettem kisebb műsorokat. Amikor 6 éves  voltam, elkezdtem énekórákra járni, hogy fejlesszem a hangomat. Ez mára azt eredményezte, hogy imádok szerepelni, amiből sosem lehet elég.

A fiatal lány életének meghatározó részét alkotja a zene. Mindegy, hogy korival siklik, vagy az utcán sétál, esetleg a szobájában álmodozik, gyakran hallgatja kedvenc zenéit. Mindezt, egy valóban stílusos, és egyedi fejhallgatóval teszi.

A készülék szinte bármilyen zenei lejátszóhoz csatlakoztatható. A fejhallgatót hangerő szabályozóval látták el, ennek köszönhetően nem kell elővenni a lejátszót, amennyiben állítani kívánjuk a hangerőt. A 180 centiméter hosszú kábel, szabad mozgást biztosít viselője számára.

A mozgatható, puha szivaccsal bevont fülpárnák kényelmes viseletet biztosítanak, miközben tökéletes szigetelést hoznak létre fül és a környezet között. A zajszűrésnek köszönhetően, bárhol élvezhetjük a tökéletes hangzást.  

A mutatós, kényelmes, és masszív fejhallgató tökéletes hangzással párosul, így bátran ajánljuk a csajok számára sportoláshoz, utazáshoz, kikapcsolódáshoz.

Játékteszt

Soy Luna fejhallgató  Soy Luna fejhallgató

 M.P.: Mi az, ami igazán kikapcsol, feltölt téged egy nehéz nap után?

L.V.: Nos, általában amikor hazaérek zenét hallgatok, és egy kicsit nézem a tv-t – de be kell vallanom, hogy legjobban aludni szeretek. (nevet)  Bár egy kicsit furán hangzik, de tényleg imádok aludni.

M.P.: Luna és Matteo között az első pillanattól kezdve vibrál a levegő, ám egyenlőre rengeteg dolog áll kettőjük közé. Mit gondolsz, lehet esélyük egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra?

L.V.: Matteo már az első találkozásuk alkalmával felhívta magára Luna figyelmét. Nagyon jól megértik egymást, de meg kell mondanom, rengeteg vicces akadály lesz még az útjukban. Persze szeretném látni, hogy nagyon boldogok lesznek egymással. Őszintén remélem, hogy egyszer ez valósággá válik! (nevet)

Soy Luna (Karol Sevilla) interjú

M.P.: Hogyan vélekedik Luna, Matteo és Simón rivalizálásáról?

L.V.:Simón Luna legjobb barátja, aki nagyon fontos számára, Matteo pedig egy remek fickó, és persze szuper helyes is. De a reivalizálás közöttük teljesen felesleges, mivel mindkettőjük különleges helyet foglalnak el Luna szívében.

M.P.: Ámbar és Luna viszonya szintén elég bonyolult, látsz esélyt arra, hogy a két lány valaha fegyverszünetet kössön?

L.V.: Nos, ez a két lány, két teljesen különböző világban él, ennek ellenére sokat vannak együtt. Személy szerint azt gondolom, hogy mindkettőjüknek egy csodálatos élete van, külön-külön a saját világában.

M.P.: Kérlek, küldj egy rövid üzenetet a Manóprogram olvasóinak, akik már izgatottan várják ezt az interjút!

L.V.: Üdv minden Manóprogram olvasónak! Rengeteg szeretetet küldök Nektek – ez a beszélgetés igazán szórakoztató volt, remélem nektek is tetszett. Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk! Hatalmas ölelést és csókokat küldök – barátod, Karol.

 
Facebook megosztás