A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ott ahol a szivárvány összeér a vízeséssel, vidám manócskák élnek. Shnook-falva apró lakói a Formatex jóvoltából most ellátogatnak a srácokhoz, méghozzá egy varázslatos buborékba zárva. A lapos csomagolás ne tévesszen meg senkit, óriási szeretet lakik benne, mely kiszabadulva kézilabda méretű Shnookká duzzad. Tépjük fel a csomagolást, és lássuk, mi a teendőnk. 

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

 

A Manóprogram csapatához ezúttal Shweetly érkezett. Az apró manó mindig mellettünk áll, különösen akkor, ha van nálunk muffin. Az apró lény ugyanis él-hal a miniatürizált tortácskákért. 

 

A csomagolást feltépve tapasztalhatjuk, hogy vákuumos gömbbe zárták Shweetly-t, melyet egy határozott mozdulattal el tudunk távolítani. Ezt követően lábánál fogva rázzuk meg a kilapult manót, hogy elnyerje szép kerek formáját. A labda méretűre hízott Shnook most már készen áll a játékra. 

 

 

A közel 10 centiméteres hajzuhatag megregulázásához monogrammos fésűt találunk a dobozban, valamint Shweetly hajszínéhez igazodó csatot, és divatos karkötőket. A szív, felhő, és csillag forma mellett S betűt találunk, mely a Shnooks szóra utal.

 

Az apró manó nagyon szépen kidolgozott. Arca rövid, selymes plüssből készült, míg lábacskáján hosszabb szálakat találunk. A szépen hímzett pofi biztonságos használatot tesz lehetővé, mert nem kell attól tartani, hogy a csemeték lenyelik a ragasztott részeket.

 

Kezdjük a boglyas haj megregulázását. Miután csomómentesre fésültük a manócska tincseit, jöhet a megfelelő frizura elkészítése. A csomagoláson látható csodás fonat elkészítése némi kézügyességet igényel, de megéri a fáradozást, hogy Shweetly a legjobb formáját mutathassa. 

 

Manócskánk szépségjegye a tappancs, mely megtalálható talpán, a Shnooks felirat mellett. A rózsaszín lábnyom tovább fokozza az amúgy is elbűvölő összhatást. A kiváló minőségű, szépen kidolgozott, hímzett apróság kiváló szórakozást ígér a csajok számára, miközben apró barátjukat szépítik, díszítik, és dajkálják. A bájos Shnook hétféle változatban várja új gazdáját.

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!