A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

Gyurmázni szinte minden kisgyermek szeret. Ha nem szeretnénk mi magunk bíbelődni otthon elkészíthető receptekkel, érdemes olyan terméket választani a boltban, mely nem csak külsejében tetszetős, de károsanyag mentes, jól formálható, lágy tapintású, esetleg kellemes illatú. A Play Doh márkanév hosszú évek óta garancia a magas minőségre, erről személyesen is meggyőződhettünk a Tortahegy funkcióinak felderítése kapcsán. Ezúttal a fiúk kedvében szeretnék járni egy igazán pasis darabbal. 

 

hulk-playdoh

 

A csomagolásból, mely félig nyitott, Hulk izmos teste és karakteres arca könnyen magára irányítja a srácok figyelmét.   

 

Miután kiszabadítjuk a csupa izom zöld fickót átmeneti lakhelyéről, közelebbről is szemügyre vehetjük az elmés szerkezetet, mely összekapcsolja Hulk testét a fejével.  A gyurma kis tégelyeire ezúttal nem csak a hasznos információk kerültek fel, hanem Hulk morcos arca is innen tekint ránk. A testhez illeszthető, speciális doboz alján mélyedés van, mellyel rögzíthetjük a nyakhoz. Ezzel természetesen még nem értünk az ötletes dobozka tudásának végére, hiszen ha lenyomjuk, a hatalmas öklök lesújtanak. Amennyiben gyurmát is helyezünk alá, melyből három különböző színt mellékeltek számunkra, pirosat, kéket és zöldet, két repedést nyomnak a gyurmába. Hulk testét számos forma díszíti. Bal karjával tankot, jobbjával kereket, míg hátával vadászrepülőgépet készíthetünk. Talpával téglatest alakot hozhatunk létre, melyből készülhet erőd, gépjármű, vagy repülő, felhasználásának csak fantáziánk szab határt. A szabályos idomok létrehozása közben fejlődik a finommotoros készség, míg felhasználásuk során, a szabadjára engedett képzelet segíti a srácokat a fejlődésben. A Marvel figurák közül a Vasember is helyet kapott a készletben. Fejét szintén a gyurma doboza adja, lábával pedig tüzes lenyomatot készíthetünk.


 

A fenti gyurmakészlet valóban fiús darab, mely amellett, hogy megragadja a srácok figyelmét, észrevétlenül ösztönzi őket alkotásra, fejlesztve ezzel kreativitásukat, és kézügyességüket.

 

Videó

 


 

 

 

Képgaléria

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow Das

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!