A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Bagmaster Kft Magyarországon már 16 éve törekszik arra, hogy a legjobb minőségű iskolatáskákat, és diák hátizsákokat tudja eljuttatni a vevőihez. Az iskolatáskák tervezésénél és gyártásánál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kisiskolások hátára egy gerincbarát és egészségügyi szempontból szakorvos által vizsgált és véleményezett termék kerüljön.

www.bagmaster.hu 

Csehország egyik elismert gyermekkori gerincferdülés gyógyítására szakosodott tszakértőjével, MUDr Smíškovával közösen alkottuk meg az új hátrendszert és kiegészítőit. Kifejezetten gerincferdüléses és rossz testtartású gyermekekkel foglalkozik. Figyelembe vettük tanácsait, tapasztalatait és  ennek köszönhetően az idén a boltokba került a közös munka eredménye.

Legújabb kisiskolásoknak gyártott táskáik alapfelszereltsége lett a lecsatolható derékpánt. A vállpántok nyak körüli része ívelt formát kapott, így nem dörzsöli a gyermek bőrét. Lecseréltűk a cipzárokat ami hozzásegített ahhoz, hogy a  táskák súlya csak 0,94 kg. Ezen kívül LUMI 22, BETA 22 és VEGA 22 iskolatáskák tornazsákjaihoz már nem zsinóros, hanem újragondolt vastag vállpánt társul a kényelem érdekében. 

BETA 22 C 01 1  Bagmaster táskák, a minőség, a tartósság és a kényelem jegyében

Bagmaster táskák, a minőség, a tartósság és a kényelem jegyében  Bagmaster táskák, a minőség, a tartósság és a kényelem jegyében