A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Merülj el egy kalandokkal, izgalmakkal és felejthetetlen pillanatokkal teli világban, Ausztria legnagyobb vidámparkjában. A 14 hektáron elterülő Familypark több mint 30 pörgő, forgó és mozgó attrakcióval, valamint 4 tematikus élményvilággal kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztály számára.
? Tiszta adrenalin, több mint 30 izgalmas attrakció! Élj át izgalmas kalandokat legnépszerűbb attrakcióinkkal: az Istenek hullámvasútján való száguldás közben a Fertő tóra nyíló varázslatos kilátásban is gyönyörködhetsz, a Patkánymalom hullámvasút vad kanyarokkal kínál önfeledt szórakozást, a Stellarium a csillagok közé repít, a Hódvár pedig frissítő meglepetéseket tartogat a meleg nyári napokra.
? A szezon 2024. március 23-án indul – új attrakciók is várnak rád! A 2024-es szezon március 23-án kezdődik és izgalmas újdonságokat is tartogat a látogatók számára. A 2024-es szezonra egy vadonatúj attrakcióval készülünk, amely igazán felráz majd, emellett az megújuló meseerdőt is felfedezheted, ami garantáltan elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt.
? Az ideális karácsonyi ajándék: Familypark utalványok! Tedd a Familypark-utalványokat a karácsonyfa alá és csalj mosolyt a gyermekeid arcára. Akár postai úton, egy díszes borítékban, akár e-mailben egy digitális last minute ajándékként – a választás a tiéd! Ajándékozd meg szeretteidet a Familyparkban töltött szórakoztató nappal – erre az élményre garantáltan sokáig fognak emlékezni.
Familypark – a felejthetetlen családi szórakozás helyszíne! ?

Az utalványokkal kapcsolatos minden információ megtalálhatók a https://www.familypark.at/hu/utalvanyok/ oldalon.
További információ a parkról, nyitvatartási időkről és árakról a https://www.familypark.at/hu/ oldalon.

FamilyPark  FP Waldexpress cMatula Druck01