A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Olympus ma bemutatja új Olympus PEN E-PL10 fényképezőgépet az európai piacokon. A kreatív lehetőségek széles skálájával büszkélkedő, kompakt méretű, könnyű és gyönyörű kivitelű E-PL10 tökéletes választás mindazok számára, akik okostelefonnal és belépő szintű fényképezőgéppel már magabiztosan fotózva keresik a továbblépés lehetőségét.

A 14-42mm zoomobjektívvel is egy fél liter víz súlyánál könnyebb E-PL10 sokoldalú használhatóságával és kifinomult megjelenésével egy egyszerre nagyteljesítményű fényképezőgép és stílusos kiegészítő is egyben. Nem kell kompromisszumot kötni sem a design, sem a képminőség terén – hiszen a szenvedély megköveteli a minőséget.

A már elérhető Olympus PEN E-PL10 fehér, barna, illetve fekete színben, vázként, vagy objektívvel kitben is választható.

Az Olympus PEN E-PL10 kifejezetten a fotózás mai igényeinek megfelelően került kifejlesztésre, kiváló csatlakoztathatósággal, könnyű kivitelben, nagy tudással, kategóriájának élvonalát jelentő képstabilizátor rendszerrel és képminőséggel – egy kifejezetten kreatív tartalmak megalkotására optimalizált egységben. E klasszikus design-műalkotás egyszerű kezelhetőségének köszönhetően csak a végeredményre összpontosíthatunk, nem a műszaki adatokra – mivel kiváló teljesítményt biztosít.

A szenvedély megköveteli a minőséget: az Olympus technológiai megoldásai lenyűgöző képek és videofelvételek készítését teszik lehetővé

Az E-PL10 olyan, kiváló minőségű képek és videofelvételek készítését teszik lehetővé, mely minden leendő tartalomkészítő igényeit kielégíti. A vázba épített képstabilizátor[1] technológia, a 16MP Live MOS szenzor és – az Olympus professzionális modelljeiből ismerős – TruePic VIII képprocesszor által a fényképezőgép kiváló eredményt garantál minimális képzaj mellett akár éjszaka, sötétben, beltéri témák megörökítésénél is – vagy 4K, illetve Full HD videofelvételek készítésekor, valamint teleobjektívvel használva.

Könnyed kezelhetőség és egyszerű csatlakoztatás: szelfikre optimalizált, lenyitható kijelző, okostelefon-elérhetőség Bluetooth és Wi-Fi segítségével

Az E-PL10 géppel – annak egyszerű és intuitív kezelhetőségének köszönhetően – nem maradhatunk le a tökéletes pillanatokról. Csak megérintjük a témát az LCD kijelzőn az élességállításhoz és a kép elkészítéséhez (Touch AF Shutter). Ha a kijelzőt lenyitjuk, a gép automatikusan Selfie módra kapcsol az egyszerű szelfikészítés érdekében. Használhatunk e-Portrait üzemmódot is a ragyogóbb, simább bőr tónusokért, vagy videofelvétel üzemmódba kapcsolhatunk egy egyszerű mozdulattal az érintőkijelzőn. A kijelző különböző pozícióba állításával különleges látószögekből is készíthetünk kiváló felvételeket.

A beépített Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás gondtalan, gyors adatátvitelt biztosít okostelefonra – az ingyenesen letölthető Olympus Image Share (OI.Share) alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor. A legújabb OI.Share alkalmazás „How to” videókat, valamint a különféle fotós helyzetekre ajánlott hasznos tippeket és trükköket is – gyakorlatilag egy virtuális használati segédletet - tartalmaz, kifejezetten az E-PL10 géphez.

Engedd szabadjára kreativitásod: a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésünkre a Művészi szűrőkön keresztül az M.Zuiko objektívek teljes választékáig

A Művészi szűrő („Art Filter”) funkció – melyet az Olympus úttörőként épített be gépeibe a képek még különlegesebb, még kreatívabb átformálása érdekében – mindmáig a PEN használók egyik nagy kedvence. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a 16-féle különböző Művészi szűrőből, az Olympus egy új funkciót, a Fine Tune[2] (finomhangolás) opciót építette be a fényképezőgépbe, mely a Művészi szűrők hatásszintjének beállítását teszi lehetővé – miközben a lehetséges eredményt már láthatjuk is a kijelzőn.

Auto módban a gép felismeri a különféle fotós szituációkat és automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat. Az Advanced Photo üzemmód még inkább támogatja az Olympus PEN rajongók kreatív elképzeléseinek megvalósítását olyan beállítás-egységekkel, melyek egyébként haladó fotós tudást igényelnének. A Multi Exposure beállítással bárki képes multiexpozíciós fotó készítésére – az autók lámpáinak fénycsíkjai, illetve a csillagjárás témája pedig rendkívül egyszerűen a Live Composite móddal örökíthető meg. A csendes üzemmód – mely a kioldó hangját és a működést visszajelző hangokat némítja – már elérhető a P, A, S és M módokban, valamint az AP módban.

A kompakt méretű, könnyű és nagyteljesítményű M.Zuiko objektívek sokfélesége tovább növeli a kreativitás lehetőségeinek tárházát: az Olympus PEN használók örök kedvencei között találjuk a fényerős fix objektíveket, mint például az M.Zuiko Digital 45mm F1.8 modellt, vagy a lenyűgöző mélységélességet biztosító ED 30mm F3.5 Macro objektívet. A jelenleg több mint húszféle Olympus M.Zuiko objektív mellett a megfelelő – opcionális – adapterekkel több száz további objektívet is használhatunk.

Minden helyzetben tökéletes: könnyebb, mint egy kisüveges víz (akár objektívvel is) – valamint háromféle színben érhető el

Az E-PL10 fehér, fekete és barna színben érhető el. A színek, illetve a felületek gondos kiválasztásának eredménye a letisztult, harmonikus megjelenés, mely mindenféle outfittel tökéletesen passzol.

A fekete modell ráadásként sötét fém részeket kapott a hagyományos acél színű változat helyett – mely így a tökéletesen fekete kivitel különlegességét eredményezi.

Ha a 14-42mm standard kit objektívvel szereljük, a fényképezőgép még mindig könnyebb, mint egy félliteres vizes palack!

Az Olympus PEN világáról érdekes cikkek, valamint tippek és trükkök találhatók a www.olympus.hu/lifestyle weboldalon - emellett látványos tartalmakért érdemes felkeresni a hivatalos @olympus_pengeneration Instagram oldalt is!

 

Elérhetőség / árak

Az Olympus PEN E-PL10 már elérhető - 199.990.- HUF[3] javasolt fogyasztói áron – kitben pedig az M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektívvel 249.990.- HUF3 javasolt fogyasztói áron.
Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az E-PL10 ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható[4] – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk: http://my.olympus.eu

Válogatott kiegészítők (külön beszerezhető termékek)

Stílusos divatkiegészítők széles választéka áll rendelkezésünkre a különleges szíjaktól kezdve a trendi bőr táskákon át a mintás objektív-zsákokig – még kifinomultabbá téve megjelenésünket.

Az Olympus PEN sorozathoz különösen jól illik az Olympus Bucket Bag zsáktáska, valamint a különleges vállszíjak.

További információ: www.olympus.eu/pen.

Az Olympus PEN történet: „olyan könnyedén hordozható és egyszerűen kezelhető legyen, mint egy toll”

Az első Olympus PEN gépet a híres tervező, Yoshihisa Maitani alkotta, 1959-ben. A fényképezőgép elérhető volt a fiatalok számára is, ráadásul gond nélkül hordozható és kezelhető volt – mint egy toll. Az egyik legkisebb 35 mm-es fényképezőgépnek számított a maga korában. Az első PEN fényképezőgép forradalmasította a piacot és új divatot teremtett a hatvanas és hetvenes években.

Mind a mai napig az Olympus PEN sorozat fényképezőgépei azonos irányelv mentén születnek: elegáns, klasszikus design, olyan egyszerű használhatósággal, mint egy toll esetében.

 

[1] Akár 3,5 zársebesség-lépés kompenzáció. M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektív f=42mm (35mm ekvivalens érték: f=84mm) gyújtótávolsággal. A CIPA szabvány szerint, két tengelyen mérhető elmozdulás (elfordulás / döntés) esetén.

[2] Csak Pop Art I és Soft Focus esetén.

[3] Ajánlott fogyasztói ár

[4] A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!