A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Michelle Obama is szerepel a Netflix gyerekeknek szóló új, Waffles+Mochi című bábfilmsorozatában, melynek célja, hogy megismertesse a gyerekekkel az otthoni főzés örömeit a készételek fogyasztásával szemben - írja a BBC hírportálja. 

Michelle Obama egy bolttulajdonost alakít a "fagyott ételek országából" származó Waffles és Mochi mellett. Az egykori amerikai first lady elmondása szerint a Netflixen március közepén debütáló tízrészes sorozat "vidám, szívmelengető és egyszerűen varázslatos". 
A két bábfigurának elege lett abból, hogy csak jégkrémet egyenek, és igazi séfekké akarnak válni, ebben segíti őket Obama karaktere. Mágikus repülő bevásárlókocsijukon szállva beutazzák a világot, hogy kipróbálják a különböző kultúrák házi készítésű ételeit.
"Bárcsak Waffles és Mochi már akkor létezett volna, amikor a lányaim kicsik voltak, mert ez olyan műsor, melyet az egész család együtt tud nézni, miközben a szülők tudják, hogy a kicsik valami újat is tanulnak közben" - mondta Michelle Obama. 
Nem ez az első, hogy bábok segítik Obamát a gyerekek egészséges táplálkozását támogató projektjeiben. 2013-ban a Szezám utca karaktereit invitálta meg a first lady a Fehér házba azon kampány keretében, mely az amerikai iskolai étkezés megreformálását és a gyerekkori elhízás csökkentését tűzte ki célul.
Michelle és Barack Obama a sorozat executive producerei is. A pár 2018-ban több sorozat és film készítésére szerződött le a Netflixszel. Az elkészült munkák között van az Így lettem című 2020-as dokumentumfilm, mely Michelle Obama azonos című önéletrajzán alapul.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!