<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Kultúr-sarok Pályázatok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pályázatok
IRJ EGY „KINCSET”! - Novellaíró pályázat gyerekeknek PDF Nyomtatás E-mail

Irodalmi pályázat a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum Kincsek a város alatt c. kiállításához kapcsolódóan.
A Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeuma felhívása szépirodalmi művek megalkotására.

IRJ EGY „KINCSET”! - Novellaíró pályázat gyerekeknek

A kiállítás megtekinthető: Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum 1014 Szent György tér 2.

A pályamunkák beküldésének határideje: 2017. augusztus 15.

A kiállításról online tájékozódni itt: http://www.btm.hu/?q=kincs

A pályázat részletei:

 
Hétköznapi hősök - rajzpályázatot hirdet a Generali Gyerek Sziget! PDF Nyomtatás E-mail

Hétköznapi hősök - rajzpályázatot hirdet a Generali Gyerek Sziget!Az idén immár 16. alkalommal ingyenes programokkal jelentkező Gyerek Sziget ezúttal hőseit keresi. Azt szeretnék, hogy rajzold le: „Milyen hős rejtőzik benned? Mit tennél, hogy jobb és szebb legyen a világ? Hogyan telne egy napod hősként? Milyen hétköznapi hősiesség jellemez téged?”

A szervezők alkotásra buzdítják az ifjakat, pályázni lehet 6-tól 14 éves korig, csoportosan, egyénileg, osztállyal vagy barátokkal, május 28-án éjfélig. A lényeg, hogy minél több alkotásban gyönyörködhessünk.

A nyertes rajzok a Gyerek Sziget 3-4. hétvégéjén kiállításra kerülnek. A nyereményeket június 24-én, a Generali Gyerek Sziget nagyszínpadán személyesen vehetik át.

Rajzolj egy szépet és játssz velünk!

A pályázat további részletei: gyereksziget.hu 

 
„Az én Badacsonyom” rajzpályázat óvodák és általános iskolák részére PDF Nyomtatás E-mail

„Az én Badacsonyom” rajzpályázat óvodák és általános iskolák részére„Strand, csónakázás, egy jó horgászás, a hal illata, a szüret izgalma, a palacsinta édes íze. Mutasd meg, mi a jó a Balatonban és Badacsonyban!” - Rajzpályázatot hirdet a Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz a kicsik számára. A nyereményt Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme prezentálja majd akár egy egész osztály számára is. Érdemes elővenni a filcet, zsírkrétát, ceruzát, festéket, ecsetet! A gyerekek fantáziájának a nyár és a Balaton biztosan nem szab határt.

Nevezéseket két kategóriában várnak:
1. kategória: óvodások részére
2. kategória: általános iskolák alsótagozatos diákjai részére

A rajzot bármilyen technikával lehet készíteni, pályázni digitalizált munkával lehet. A rajzok beküldési határideje: 2017. június 11-e. Az e-mail cím, melyre várják a pályamunkát: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Amit mindenképpen meg kell írni:

  • a kép címe
  • név
  • életkor
  • óvoda/iskola neve
  • osztály
  • telefonszám vagy e-mail cím

A pályaműveket egy szakmai zsűri szelektálja, majd a továbbjutott rajzokat a Kisfaludy-ház (https://www.facebook.com/kisfaludyhaz) Facebook csoport oldalára töltik fel 2017. június 12-én. A pályamunkákra 2017. június 26-ig lehet szavazni. A legtöbb like-ot elért rajzok közül mindkét kategóriában 2-2 nyertes pályaművet hirdetnek, melyek jutalma egy-egy 15.000 Ft-os voucher, mely felhasználható a Kisfaludy-ház Étterem és Borteraszon. Érdemes pályázni, mert a legtöbb pályaművet beküldő ovis csoport vagy osztály diákjait garantáltan meghívják egy uzsonnára a Kisfaludy-házba!

 
Pályázati felhívás 6-14 évesek számára PDF Nyomtatás E-mail

Pele felhívásA Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztály által működtetett Vadonleső Program és a tíz hazai nemzetipark-igazgatóság 2017. AZ ÉV EMLŐSE: a mogyorós pele alkalmából „Pelék, versek, képek” címmel pele-vers illusztrációs pályázatot hirdet 6-14 évesek számára.

A lakhely szerinti nemzetipark-igazgatóság által közzétett versekre és Tamás Éva Játéktára zenekar Dal a mogyorós peléről című dalára lehet illusztrációt készíteni. Bármilyen színes technikával, kollázs technikával, esetleg számítógéppel készült egyedi mű. Egy pályázó maximum két pályaművel vehet részt. Egy pályázó maximum két vershez készíthet illusztrációt. Postai úton, vagy jó minőségben, elektronikusan (min. 600 dpi, A4, vagy A3 1:1 méret, minden esetben színes beállítású, 8 bit színmélységű beolvasás, TIF formátum) a lakhely szerinti nemzetipark-igazgatósághoz benyújtva.

Az egyéni pályamunkák benyújthatók 2017. szeptember 15-ig a lakóhely szerint érintett nemzetipark-igazgatósághoz. (Baranya, Tolna és Somogy megye egyes területein élők a 7625 Pécs, Tettye tér 9., valamint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre lehet küldeni az illusztrációkat). A települések részletes felsorolása ezen az oldalon található meg.

Kérjük, a borítékra, vagy az e-mail tárgyaként írjátok rá a pályázat címét: „Pelék, versek, képek”.

 
Százmillió forintos pályázat iskolai kórusok alapítására és támogatására PDF Nyomtatás E-mail

Százmillió forintos pályázat iskolai kórusok alapítására és támogatásáraIskolai kórusok alapítására, valamint meglévő énekkarok munkájának támogatására hirdet százmillió forintos keretösszeggel pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi); a beadási határidő június 30-a.

Az Nemzeti Kulturális Alap miniszteri keretének terhére nyújtott, vissza nem térítendő támogatásra magyarországi és határon túli magyar általános és középiskolák, valamint szakképző intézmények fenntartói pályázhatnak az énekkarok létrejöttét és működését segítő szakmai kiadásaikra - közölte az Emmi kedden az MTI-vel.

A pályázat célja a 2017/2018-as tanévben alakuló, új iskolai kórusok programjainak támogatása azokban az intézményekben, ahol jelenleg még nem működik énekkar, valamint a szakmailag már bizonyított együttesek által megvalósítandó szakmai-művészeti programok támogatása.

A részletes kiírás a kormany.hu oldalról tölthető le.

 
Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat PDF Nyomtatás E-mail

Francois Fiedler Gyermekrajz PályázatFrancois Fiedler Gyermekrajz Pályázat keretében gyermek rajzokat várunk bármiről, ami igazán érdekli a pályázó gyermekeket az alábbi három korcsoportban:

1) Óvodás
2) Általános iskola alsó tagozat
3) Általános iskola felső tagozat

A pályázat célja: a gyermekek kreativitásának és önkifejezésének az ösztönzése, vizuális kultúrájának fejlesztése, a kísérletező művészet felfedezése, figuratív és nonfiguratív formában.

A pályázat feltételei:
1. A pályamunka A4-es méretben bármilyen technikával (vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza, stb.) készülhet
2. A pályamunkák hátoldalán fel kell tüntetni: gyermek nevét, korát, az e-mail címét, a kép címét, az iskola, óvoda nevét, a gyermek törvényes képviselőjének a nevét, elérhetőségét. Amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő, törvényes képviselő email címe kerül megadásra.
3. A pályamunkákat a következő címre juttassa el: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galéria Budapest 1085 Horánszky u. 13.
4. A beküldött anyagokért felelősséget nem vállalunk, a pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni.