<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Kultúr-sarok Televízió műsorok
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gyermek és családi televízió műsorok
Új Disney-sorozat a világhír küszöbén Soy Luna PDF Nyomtatás E-mail

Szeptember 5-én debütál a magyarországi Disney Csatornán a Soy Luna című sorozat, mely a görkorcsolyázást helyezi a középpontba, főszereplője pedig a kedves és tehetséges Luna, akit a 16 éves Karol Sevilla alakít.

Új Disney-sorozat a világhír küszöbén Soy Luna

A történet szerint Luna suliba jár, mellette pedig részmunkaidős állása is van: görkorcsolyás ételfutár. Ám egyik pillanatról a másikra megváltozik az élete, amikor a szülei visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak, és a Valente család Mexikóból Argentínába, Buenos Airesbe költözik. A lánynak alkalmazkodnia kell az új körülményekhez és az új, elit sulihoz, ahol nem találja a helyét. Így a görkorcsolyázásban keres vigaszt, ennek köszönhetően pedig felfedez egy görkorcsolyapályát, és egy teljesen új világ nyílik meg előtte. Közben új barátokat szerez, illetve rátalál az első szerelem is.

Néhány érdekesség a sorozatról:

  • A tinédzsereknek szóló telenovellában drámai, vígjátéki és romantikus elemek keverednek, illetve egyedi koreográfiák és dalok teszik dinamikusabbá. A szereplők görkorizás közben táncra perdülnek és énekelnek is!
  • A történet szerint szinte minden szereplő görkorcsolyázik, így a színészek hosszú felkészülési időszakon vannak túl: a forgatások kezdete előtt fél évig minden egyes nap minimum 6 órán keresztül gyakoroltak profi trénerek közreműködésével.
  • A sorozat szereplőgárdája multikulturális, felbukkan benne például az olasz Ruggero Pasquarelli, a nagy sikerű Violetta sztárja is.
  • Lunának van egy hold alakú nyaklánca, melynek köszönhetően megdöbbentő titkokra derül fény.

Új Disney-sorozat a világhír küszöbén Soy Luna  Új Disney-sorozat a világhír küszöbén Soy Luna

A sorozat premierje 2016. szeptember 5-én, hétfőn 19:00-kor lesz a Disney Csatornán. Új részek hétfőtől csütörtökig ugyanebben az időpontban.

Szeptember 16-tól elérhetőek a kezdő és haladó görkorisoknak szóló Görkori Mánia oktatóvideók a Disney Magyarország Youtube csatornáján a két népszerű hazai vlogger, Viszkok Fruzsi és Royalszabi főszereplésével.

 
Hoppik, az új magyar rajzfilmsorozat PDF Nyomtatás E-mail

2016. májusában új magyar rajzfilmsorozat indul útjára, hogy meghódítsa a gyerekek szívét. A Hoppi mesék első három epizódját, 2015. október 10-én, a meghívott csemeték együtt izgulhatták végig a Mesemúzeum közösségi helyiségében. A történet szerint, a Hoppik felelősek a világ ünnepeiért, így egész évben azon fáradoznak, hogy a dolgos hétköznapokat vidám karneválok, és meghitt ünnepségek tegyék feledhetetlenné.

Hoppik    Hoppik

Az alkotás Rófusz Ferenc, Oscar-díjas animációs filmrendező nevéhez fűződik, aki az 1980-ban bemutatott A légy című animációs rövidfilmért, a magyar alkotók közül, elsőként kapott Oscar-díjat.  

Rófusz Ferenctől megtudtuk, a most elkészült sorozat ötlete már 10 évvel korábban megfogalmazódott, ám 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a Médiatanács Macskássy Gyula és Dargay Attila pályázatainak köszönhetően, elkészüljön az első három epizód. További pályázati sikerek teszik lehetővé, hogy 2016-tól a következő 10 epizód is látható lesz az M2 műsorán.

 
Raven Otthona premier a Disney Channel műsorán PDF Nyomtatás E-mail

Raven Otthona premier a Disney Channel műsoránÚj sorozat a Disney Channel műsorán! Raven és Chelsea elvált, független szülők, akik egy fedél alatt nevelik gyermekeiket. Ravennek különböző helyzetekben látomásai vannak, ám a történet akkor lesz igazán izgalmas, mikor kiderül, hogy fia, Booker és hasonló képességekkel rendelkezik. Légy te is részese a két család mindennapjainak!  Ne szalaszd el a premiert február 17-én, szombaton 10:30-kor!

A két egykori legjobb sulis barátnő, Raven és Chelsea mindketten egyedülálló, elvált szülők, akik egy fedél alatt nevelik gyerkőceiket: Raven 11 éves ikreit Bookert és Niat, illetve Chelsea 9 éves fiát, Levit. A sztori gerincét az együttélés nehézségei, illetve a két család összecsiszolódása adja. A történet akkor kezd igazán izgalmassá válni, mikor Raven fiáról, Bookerről kiderül, hogy hasonló képességekkel rendelkezik, mint édesanyja: különböző szituációkban látomásai vannak a jövőt illetően.

De vajon mire használja szuperképességét Booker, és mire édesanyja? És vajon mi történik, mikor Raven és fia látomásai ütköznek? Tapadjatok ti is a képernyőre és nézzétek a Disney Channel vadi új sorozatát, hogy választ kapjatok kérdéseitekre, s, hogy ti is részesei legyetek a család sokszor vicces, és tanulságos életének! Raven Otthona premier február 17-én, szombaton 10:30-kor a Disney Channel műsorán! 

 
Patai Anna és Kocsis Dénes énekli az új Disney sorozat főcímdalát PDF Nyomtatás E-mail

Patai Anna és Kocsis Dénes énekli az új Disney sorozat főcímdalátFebruár 15-től látható a Disney Csatornán a Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai című animációs sorozat, melynek magyar nyelvű főcímdalát a 2010-es Megasztárban feltűnt, és azóta hazai és külföldi sikereket egyaránt bezsebelő Patai Anna és az egyre több színházi darabban feltűnő Kocsis Dénes énekli.

Az új sorozat főszereplője Marinette, a párizsi iskolás lány, akinek van egy titkos alteregója – nem is akármilyen! Kis házi kedvence, egy kwami segítségével Katicabogárrá változik, hogy megmentse Párizst az akumáktól, az ördögien rossz lényektől. Segítője is akad Fekete Macska személyében, ám fogalma sincs róla, hogy a maszk alatt az iskolai szerelme, Adrien rejtőzik.

Ott jártunk a kalandos-romantikus sorozat magyar nyelvű főcímdalának klipforgatásán, ahol kifaggattuk a két fiatal tehetséget a közös munkáról, a jövőbeli terveikről, illetve arról, mit jelent számukra a Disney.

 

Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai minden hétköznap 16:30-tól a Disney Csatornán!

 

 

Interjú Patai Annával:

Milyen volt együtt dolgozni Dénessel? Melyik a nehezebb szólódalt vagy duettet énekelni?

 
Utódok második rész a Disney Channel műsorán PDF Nyomtatás E-mail

Utódok második rész a Disney Channel műsoránÚjra a Disney Channel műsorán az Utódok második része!

Az Utódok első részének eseményei után fél évvel Mal, Carlos, Jay és Evie visszatérnek! Mal visszatér az Elveszettek Szigetére, Ben és a csapat pedig követi őt! Ne maradj le a második részről sem, nézd meg február 25-én, vasárnap 11:30-kor a Disney Channelen!

Habár úgy tűnik, hogy teljesen hozzászoktak az új körülményekhez Auradonban, Mal bűbájokhoz folyamodik, hogy be tudjon illeszkedni, és hiányolja a régi, komiszabb és izgalmasabb életét. Visszatér az Elveszettek Szigetére, Ben és a csapat pedig követik őt.

Mal ellensége Uma (Ursula lánya) a lány távollétében kikiáltotta magát az Elveszettek Szigetének királynőjévé, és a csapatnak meg kell küzdenie vele, és kalózbandájával annak érdekében, hogy megmentsék Ben életét, és biztosítsák Auradon biztonságát.

 
SOY LUNA - Jön a 2. évad! PDF Nyomtatás E-mail

A Soy Luna visszatér a 2. évaddal, és minden fiatal szereplő nagy változások elé néz. A diákok visszatérnek a szünidő után, és új kihívások várnak rájuk, miközben a saját érzéseikkel és szenvedélyükkel is szembe kell nézniük.

SOY LUNA - Jön a 2. évad!

Matteo nagyon aggódik Luna titka miatt, így a lány kénytelen felfedni azt. Luna találkozik Sharon apjával, és furcsa kötődést kezd érezni iránta. Az idősebb diákok érettségiznek, és kétségeik vannak a jövőjüket, a karrierjüket illetően. Matteo választás elé kényszerül: vajon hű marad az apjához vagy inkább a szenvedélyét választja? Egy váratlan esemény miatt a csapatnak össze kell tartania, hogy együtt vészeljék át a krízist, végül pedig Luna egy olyan titkot tud meg, ami megváltoztatja az egész életét.

Ismerd meg az új karaktereket:

SOY LUNA - Jön a 2. évad!ALFREDO (Roberto Carnaghi alakítja)

Fredy rendetlen és ugyanolyan intenzív személyiség, mint Luna. Imádja a jó kajákat, szeret utazni és élvezi az élet örömeit. Nagyon gáláns, kicsit szemtelen, de óriási szíve van. Az utóbbi időben volt némi egészségügyi problémája: megsérült a csípője, a gyógyulás érdekében rehabilitációra kell járnia. Ekkor kezdi el érezni, hogy talán már nincs olyan sok hátra az életéből, és szükségét érzi annak, hogy felvegye a kapcsolatot a családdal, akit korábban elhagyott. A baleset után tehát felkeresi Sharont.

soyluna3JULIANA (Estela Riveiro alakítja)

Juliana egy komoly, merev és szigorú edző. Nagyszerű korcsolyázó és táncos volt egy lábsérülésig, ami visszavonulásra kényszerítette. Egy bot segítségével jár. Vidia küldi a Jam & Rollerbe, hogy rendet tegyen, és szigorú, nem szokványos edzési módszereket vezet be. Első látásra úgy tűnhet, hogy nem túl szimpatikus és könyörületes, de idővel a srácok rájönnek, hogy tudja, hogy mit csinál, és megértik, hogy a kemény külső mögött érzékeny és sebzett szív rejlik.

Jön tehát az új évad tele romantikával, humorral, zenével és természetesen rengeteg görkorizással szeptember 18-tól minden hétköznap 19:00-kor!

 


Facebook megosztás