A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hőforrás Hotel és Üdülőpark - Gyula - „ A NYUGALOM SZIGETE „Ha kiszabadulna a mindennapok pörgéséből, tiszta levegőre, nyugodt környezetre vágyik, akkor Önnek és családjának a gyulai Hőforrás Hotel és Üdülőpark az ideális célpont.

 

A hotelben különböző típusú szobák és apartmanok találhatók. Bababarát szobáinkban, valamint a családi apartmanjainkban minden biztosított, ami a kisgyermekek elhelyezéséhez szükséges. Díjmentesen biztosítunk babaágyat, pelenkázót, babakádat, etetőszéket, babakocsit. Apartmanjaink jól felszerelt kis konyhával is rendelkeznek.

 

Parkunkban 4 medencével igyekszünk minden kedves vendégünk igényét kielégíteni. A felnőttek részére gyógy- és termálmedencéinket ajánljuk, míg a fiatalabb korosztály számára úszó- és gyermekmedencéinket kínáljuk. Fákkal körülvett játszótereinken, illetve a Csodavilág játszószobában a gyermekek kellemesen játszhatnak. Teniszpálya, lengőteke, pit-pat, pingpong asztalok, szalonna sütő hely, fedett kerti kiülők mind-mind vendégeink élményekkel teli üdülési lehetőségét szolgálják. A nyári időszakban sport- és gyermekanimátorok teszik még szórakoztatóbbá kínálatunkat.

 

Gyula városának magával ragadó atmoszférája vendégek ezreit csalogatja vissza évről évre. Válassza a Hőforrás szobáinak vagy apartmanjainak bármelyikét a kellemes kikapcsolódás nálunk garantált.

 

Aktuális ajánlataink:

 

Nyárköszöntő akció Gyulán

 

https://www.hoforrashotel.hu/nyarkoszonto-akcio-gyulan-m468

 

Családi vakáció Gyulán

 

 https://www.hoforrashotel.hu/csaladi-vakacio-gyulan-m437

 

Gyulai nyaralás apartmanban önellátással

 

https://www.hoforrashotel.hu/gyulai-nyaralas-apartmanban-onellatassal-m467

 

Bővebb információ és foglalás:
5700 Gyula, Rábai Miklós u.2.
Telefon: 36-66/ 463722, 463740
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.hoforrashotel.hu

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!