A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

December 15-én az egész országot megrázta a hír, holtan találtak két gyermeket és apjukat egy győri ingatlanban. 

A rendőrség tájékoztatása szerint, lakossági bejelentés alapján mentek a megadott címre a járőrök, akik vasárnap 14:50 perckor két gyermek holttestét találták az ingatlanban. Egy másik helyiségben akadtak rá az apa holttestére is, vélhetően ő végzett a két gyermekkel, majd öngyilkos lett.

Az ügyben több részlet is napvilágra került azóta. A három gyerek láthatáson volt az apánál. A férfi először találkozott gyermekeivel, mióta  szabadlábra helyezték. A családfő 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére, és többször fejbe vágta a szerszámmal. A bíróság a férfit 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte, jó magaviselete miatt azonban néhány hónapja szabadult és Győrbe költözött. A gyerekektől nem tiltották el tőle.

A végzetes napon H. Gábor (35†) három gyermekével volt együtt a győri lakásban, ahol kettővel végzett, majd öngyilkos lett. Hatéves testvérük azonban életben maradt, és az ablakon keresztül beszélt a hozzájuk érkezőkkel. Azt mondta, hogy a testvérei nem ébrednek fel.

A hatéves kislány nem csak 10 és 13 testvérének halálát nézte végig, de tanúja volt annak is, amikor apja brutálisan összekaszabolta édesanyját. 

A Bors értesülései szerint a kislány nem emlékszik a tragédia napján semmire, csak arra, hogy nagyon félt, és a takaró alá bújva igyekezett átvészelni az eseményeket. Az eset óta pszichológus kezeli. 

Forrás: police.hu

 

 

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!