A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2020. május 8-tól kezdődően a nagyközönségnek ismét lehetősége nyílik arra, hogy a szabadban élményeket és új ismereteket szerezzen a természeti környezetről, hiszen a magyarországi nemzeti park igazgatóságok bizonyos szabadtéri bemutatóhelyei a 2020. május 4-én életbe lépett védelmi intézkedések által megszabott keretek között megnyithatnak.
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság újból megnyíló létesítményeibe - a szükséges óvintézkedések betartása mellett -, kedvezményes árakkal várjuk az egyéni turistákat és a családokat, akik töltekezhetnek a tavaszi növényvilág életet sugárzó látványával, közelről megtekinthetik a régi magyar háziállatokat és idén született kicsinyeiket, valamint fejet hajthatnak a mohácsi csata hősei előtt a szépen gondozott sírkertben.
A Pintér-kert Arborétum szombat, vasárnap és ünnepnapokon 10.00-18.00 óráig tart nyitva, a belépőjegy ára: 400 Ft/fő. Az arborétumban egyidejűleg maximum 30 fő tartózkodhat.
A Barcs-Drávaszentesen található Dráva Kapu Bemutatóközpont május 11-től munkanapokon 8.00-16.00 óráig várja a látogatókat a szabadtéri területekre, az állattartó telepre és a tanösvényre. A kedvezményes belépőjegy ára felnőtteknek 300 Ft/fő, diákoknak 200 Ft/fő. Maximális létszám egyszerre: 10 fő, előzetes bejelentkezés szükséges!
A Mohácsi Nemzeti Emlékhely május 8-tól naponta 9.00-18.00 óráig tart nyitva, kizárólag a szabadtéri terület látogatható, a kiállítás zárva tart, ennélfogva a belépőjegy ára csökkent, a látogatók egységesen 1200 Ft/fő áron léphetnek be. Az emlékhely területén minden nap kétszer, 11.00 és 14.00 órakor korabeli fegyverekből tartunk fegyverbemutatót.
A Szaporcán található Ős-Dráva Látogatóközpont május 9-től részlegesen tart nyitva, itt is csak a szabadtéri terület látogatható, a kiállítás nem, a belépődíjak az érvényes „Major” típusú jegyek árai. A nyitvatartási idők: június 30-ig, illetve szeptember 1-től naponta 9.00-17.00 óráig; július 1-augusztus 31-ig naponta 9.00-18.00 óráig.
A különleges helyzetre vonatkozó együttélési szabályok és higiéniai elvárások betartása természetesen továbbra is kiemelt fontosságú mindenki számára. E tekintetben továbbra is kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket, munkatársaink mindent megtesznek a gondtalan pihenés és minőségi időtöltés biztosítása érdekében.

További információk: www.ddnp.hu

Olvasd el ezeket is!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!