A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Találkozzunk újra a belváros szívében, Budapest legnagyobb piaci eseményén, a PIACOK NAPJA x BELVÁROSI FESZTIVÁLON, ahol az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! 
Ez egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacai egyszerre, EGYÜTT, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!
Ülőröplabda bajnokság a Belfeszten
A Nem Adom Fel Alapítvány Szeretettel vár mindenkit, Budapest első szabadtéren megrendezett Családi-Baráti Ülőröplabda versenyére az Erzsébet téren a Piacok Napja x Belvárosi Fesztivál keretében, június 3-án, szombaton, 12 és 16 óra között.
Ez több, mint egy csapatépítő, vagy egy családi délután.
Gyere, és játssz velünk, vagy ellenünk ülőröplabdát!
Várjuk jelentkezését diák csapatoknak, családoknak, sportolóknak, lelkes amatőröknek.
Jelentkezés menete:
Vedd fel velünk a kapcsolatot a plakáton szereplő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, leveledben kérjük tüntesd fel nevedet és elérhetőséged, illetve honnan és hány fővel érkeztek.
A játék menete: 4-6 fős csapatokat várunk, de ha egyénileg indulnál, akkor se riadj meg, mindenkinek megtaláljuk a helyét!
Alapítványunk elhivatott a fogyatékossággal élő emberek támogatásában és társadalmi integrációjuk elősegítésében. Jelen programunk célja, hogy mindannyian, közösen, határok nélkül sportoljunk, szórakozzunk.
Gyere, és te is próbáld ki ezt a különleges játékot velünk! Próbáld ki magad Te is csapatoddal!
Ezen a napon mindenki nyer, senki nem veszít!
Minden lelkes játékos ajándékot kap a meccs végén.
Szólj a szomszédnak is!
Fellép a NEMADOMFEL Együttes!
Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termék, kézműves gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok , magyar termelők finomságai, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák ...
Mindenből a LEGJOBB, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!
A vásár GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény!
A belépés INGYENES! 
...
A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.
...
Szervezők: Nem Adom Fel Alapítvány, Hello Piac és Belvárosi Fesztivál
További információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
HELYSZÍN: Budapest V. kerület, Erzsébet & Deák Ferenc tér
IDŐPONT: június 3-4. (szombat-vasárnap) 11-19 óráig
...

ADOMÁNYGYŰJTÉS
Minden Piacok Napja fontos része az aktuális adomyánygyűjtési akciónk! Ennek részleteiről hamarosan...
...
*Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen felhasználhatnak.
A szervezők az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartják.
A belépés INGYENES! Kevesebb jelenjen meg

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!