A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Minden évszaknak megvan a maga varázsa a mostanra zöldbe és virágba borult Nagyerdő fái alatt, ennek örömére pedig a Zoo Debrecen most először május utolsó péntekén tartja idei első Esti Sétáját.

A visszatérő vendégeknek is újdonságokat tartogató vezetett sétán zoopedagógusok és állatgondozók kalauzolják majd el a résztvevőket az afrikai fajokban kiemelkedően gazdag kert kulisszái mögé, ahol feltárul előttük az állatok tavaszi és esti élete. Első kézből megtudhatják, hogy változnak a jó idő érkeztével az olyan ikonikus lakók nap végi szokásai, mint a pápaszemes pingvinek, nílusi vízilovak és recés zsiráfok, de a számos érdekességet megtudhatnak a korábbi Esti Sétákon nem szereplő különleges fajokról, többek között a zászlósfarkú kolobuszokról és abesszin szarvasvarjakról is. Az egész estés exkluzív program vendégeit alkalomhoz illő frissítő és harapnivaló is várja majd a Samburu panorámateraszon.

A páratlan élményben május 26-án, 20:00-tól lehet részük az érdeklődőknek. A jegyek limitált számban kaphatók: 30 db váltható online elővételben 6800 Ft-os egységáron, további 10 db pedig a helyszínen fejenként 7800 Ft-ért .

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!