<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Szolgáltatások Egészség
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Egészség
Ingyenes szombati allergológiai/pulmonológiai szakorvosi vizsgálat gyermekeknek! PDF Nyomtatás E-mail

Ingyenes szombati allergológiai/pulmonológiai szakorvosi vizsgálat gyermekeknek!„Manó szombat”, vagyis ingyenes allergológiai/pulmonológiai szakorvosi vizsgálat a Svábhegyi Gyermekgyógyintézettel (https://svabhegy.eu/oep/) közösen.
Cím: 1037 Budapest Bokor u. 17-21. 2. emelet – Óbuda

A gyermekkori allergiás megbetegedésekről és a vizsgálatokról ITT (https://svabhegy.eu/oep/allergologia/) olvashatsz/láthatsz a videókban többet.

Egy különleges, szombati nappal készülünk a számodra, de ha épp ez a nap nem megfelelő, választhatsz más napot is.

Szombati időpont: 2018. március 10. szombat.

(Amikor a március 15 – i hosszú hétvége miatt ez a szombat munkanap)

Hétköznapi időpont: 2018.március 13. kedd

Az allergológiai/pulmonológiai szakorvosi vizsgálatot a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben OEP (NEAK) finanszírozottan, azonban magánrendelői színvonalon, időpont egyeztetéssel végezzük. A TB finanszírozott rendelés miatt a vizsgálatok elvégzéséhez házi gyermekorvosi beutaló szükséges, kérjük, ezt ne feledd otthon!

(Fontos információ: ha allergiás tünetek miatt a gyermek gyógyszert szed, a vizsgálat előtt legalább 3-5 nappal már ne szedje. Illetve ha a gyermek lázas, akut fertőzéses megbetegedésben szenved, a vizsgálat nem végezhető el.)

Bejelentkezés a vizsgálatra ide kattintva!

Ingyenes szombati allergológiai/pulmonológiai szakorvosi vizsgálat gyermekeknek!

 
Gyermek Száraz Sóterápia és Sóbarlang - Budaörs PDF Nyomtatás E-mail

Gyermek Száraz Sóterápia és Sóbarlang - BudaörsGyermek Száraz Sóterápia és Sóbarlang - Budaörs

A jelmondatunk: GYÓGYULJ JÁTSZVA

http://www.gyereksoterapia.hu

Sóbarlangunkat a légúti problémák kezelésére és megelőzésére ajánljuk, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Sóterápiánk megelőzi a légúti fertőzések kialakulását, az asztma vagy allergia súlyosbodását.

Természetes úton, segítjük Önt és gyermekét, akár enyhébb (orrfolyás, köhögés), akár komolyabb (hurut, gyulladás) légúti betegsége van.

A légúti betegségek kialakulásának megelőzése 2 irányú lehet:

  1. A közösségben terjedő légúti fertőzések elleni megelőzés.
  2. Az általános környezeti légszennyezettség elleni megelőzés.

Sóbarlangunkban hetente 1 alkalmat (45 percet) eltöltve, jelentősen csökkenhet a légúti fertőzéses megbetegedések esélye.

MI történik akkor, ha mégsem sikerült a megelőzés, és már kialakult a légúti betegség?

Ebben az esetben ajánlott a heti több alkalmas sóterápiai kezelés, melynek gyakoriságáról részletesen WEB oldalunkon a “ Kinek ajánljuk “ menüpontban olvashat.

Légúti betegség hallatán ne gondoljunk feltétlenül valami komoly dologra, a legegyszerűbb nátha és köhögés is kíválóan kezelhető a sóterápiánkkal.

 
Mindennapi Pszichológia – www.mipszi.hu PDF Nyomtatás E-mail

MipsziNem érti gyermeke viselkedését? Bizonytalan, hogy jól neveli-e? Kíváncsi, mások hogy csinálják?  Tudni szeretné, hogy a szakemberek hogyan vélekednek egy-egy kritikus helyzetről? Szeretné megismerni a gyermek- és fejlődéslélektan álláspontját dilemmáival kapcsolatban? Családi problémákkal küzd?

A www.mipszi.hu, www.mindennapipszichologia.hu, a Mindennapi Pszichológia weboldalának célja – a laphoz hasonlóan – az, hogy olvasói praktikus, a gyakorlatban is alkalmazható ismeretekkel gazdagodjanak. A honlapon – amint a lapban is – a csecsemő- és kisgyermekkor, az iskolás- és kamaszkor lélektani kérdéseivel foglalkozó cikkek, az oktatás-nevelés aktuális témáit taglaló, a fejlődéslélektani kutatások legújabb eredményeit, vagy akár az internet, a számítógépes játékok személyiségre gyakorolt hatását bemutató írások mellett a család, a párkapcsolat kérdésköre ugyanúgy helyet kap, mint például a stresszel való megküzdés, a szomatizáció, a sport- és egészségpszichológia.

S ha a weboldal cikkei nem adnak választ dilemmáira, forduljon szakértőinkhez: A pszichológus válaszol rovatunkban felteheti kérdéseit, s „személyre szabott” választ kap. De érdemes a korábbi válaszok közt is böngészni, hiszen pl. a gyermeknevelés, a gyermeklélektan, vagy akár a párkapcsolatok terén sok közös probléma fogalmazódik meg.  Amikor pedig úgy dönt, hogy szakemberhez fordulna, az oldal Pszichológuskeresője problémaorientáltan segít választani.

 


Facebook megosztás