A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Újabb szépség tette tiszteletét a Manóprogram csapatánál. Az afrikai jegyeket viselő baba igazán különleges. Szabadítsuk hát ki a csomagból és vegyük közelebbről is szemügyre.

 

A sportoláshoz öltözött figura alig észrevehető sminket visel, mely sötét púderszínű szájfényből áll. Haját magasra tűzve viseli, a fürtök tekervényei jól kivehetőek a fejtetőn. Ha kellő bátorságot merítünk ahhoz, hogy a látványos kompozíciót megbolygassuk, és a szilikon gumit eltávolítjuk, vállig érő, több árnyalatban játszó barna fürtöket találunk. A sűrű hajtömeg, kis idomítással, a kívánt pozícióba szoktatható.

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

A neon sárga póló és a fekete nadrág, jellegzetes jógaruházat. A Barbie barátnője nem csak hóbortból kapta magára a csinos öltözetet, a különleges baba ugyanis speciális képességgel bír. Minden ízülete hajlítható, ezáltal szinte valamennyi jógapozícióba beállítható.

 

Vegyük hát szépen sorban, melyek azok az pontok, melyek lehetővé teszik a baba szabad mozgását:

 

 

    • Itt van mindjárt a nyak, mely a szokott módon dönthető és fordítható.

 

    • Következnek a vállak, melyek körbefordíthatók és 90 fokos szögben széttárhatók.

 

    • Nem sokkal a váll alatt egy plusz kapcsolódási pontot találunk, mely lehetővé teszi a kar forgatását a váll elmozdítása nélkül.

 

    • A könyök ízület felépítése szintén speciális, két irányból kapcsolja össze az alkart és a felkart. Ez a különleges összeköttetés rendkívül valósághű karmozdulatokat tesz lehetővé.

 

    • A csukló forgó, és oldalirányú mozgásra is képes, méghozzá 180 fokban.

 

    • A felsőtest mozgatásához nem a derék részre került a csukló, a hajlékony mozdulatokat a mellkas alatt elhelyezett szerkezet teszi lehetővé. Ennek, valamint a 90 fokban elmozdítható csípőízületnek köszönhetően akár törzshajlításra is képes a baba.

 

    • Itt érkeztünk el a csípőkhöz, melyek a fent említett 90 fokos oldalirányú mozgáson túl, 180 fokban előre és hátra is mozgathatók.

 

    • A vállakhoz hasonlóan ezúttal is találunk egy extra forgót a csípő alatt, ezek 180 fokban forgathatók.

 

    • A térd felépítése nagyon hasonló a könyökhöz. A térdkalács jól kivehető, közel 180 fokos szögben behajlítható.

 

  • Végezetül a boka szemrevételezése következik, mely a csuklónak köszönhetően kiválóan alkalmas a "spicc és pipa" lemodellezésére, továbbá a plié balettpozíció beállítására. 

 

Természetesen a hajlékony test bármely sportágban megállja a helyét, attól függően, hogy csemeténk mely mozgásformát részesíti előnyben. Fontos, hogy a rendszeres testmozgás már igen fiatalon része legyen gyermekünk életének. Mostantól kedvenc Barbie babájával is űzheti a számára legkedvesebb sportokat!

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!