<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Szolgáltatások Síoktatás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Síoktatás
Síoktatás kicsiknek PDF Nyomtatás E-mail

siplakat-februarAz igazi téli hangulathoz hozzátartozik a hó, amiben a gyerekek önfeledten tudnak játszani. Éppen ezért igazi felüdülés a téli időszakban egy síparadicsomba ellátogatni a családdal. A tiszta hegyi levegő, a havas fenyves erdő és a síelés megadja az évszak igazi atmoszféráját. Ilyen környezetben a gyerekek is igazán átadhatják magukat a hó és a síelés örömének.  A kecskeméti MistralTravel-line Utazási Iroda szeretné megismertetni az 5 és 10 év közötti gyer-mekekkel a síelést, ezért kisgyerekes csa-ládoknak kínál sí utakat ingyenes gyermeksíoktatással.

 A síüdülést érdemes úgy szervezni, hogy a gyerekek külön részt tudjanak venni síoktatáson, foglalkozáson. Hiszen az, hogy a szülő jól tud síelni, még nem jelenti azt, hogy gyermekét is megfelelő módon tudja megtanítani erre a téli sportra. Mi az  5 és 10 év közötti gyermekek síoktatását vállaljuk ingyenesen.

5 napos turnusokban várjuk a családokat az alsó ausztriai Lackenhofba, az 1893 m magas nagy Ötscher és az 1560 méteres kis Ötscher hegyekhez. A síparadicsom Kecskeméttől mindössze 500 km-re fekszik, ami az utolsó 50 km kivételével autópályán megközelíthető, így 5 óra alatt kényelmesen elérhető. A vendégek egy családbarát panzióban, akár két légterű szobákban is eltölthetik azt az 5 napot, ahol félpanziós ellátásban részesülnek. A gyerekeknek itt nagyon kedvezményesen  3 €-ért kapják a napi síbérletet. Az oktatások napi 2x2 órásak. Délelőtt és délután van egy-egy játékos foglalkozás a gyermekbarát sípályán.

Ilyenkor a szülők kikapcsolódhatnak, elmehetek egy nehezebb pályára vagy ők is részt vehetnek egy oktatáson, amíg a gyerekek biztonságban, teljes körű felügyelet alatt megtanulják a biztonságos síelés minden csínját-bínját a pedagógus végzettségű és nemzetközi síoktatóktól.  Célunk, hogy a gyermekek bármelyik pályán biztonsággal le tudjanak jönni. Ennek érdekében játékos formában max. 4-6 fős csoportokban zajlanak a foglalkozások. 5 éves kortól a kicsik már érdeklődéssel tudnak az oktatásra és a játékokra figyelni.

A hóval való ismerkedés után megtanulják a sífelszerelés használatát, az esést, a felállást, a biztonságos, stabil sízést, a helyes testtartás és persze a fontos szabályokat. A játékos módszernek, a korosztálynak, illetve a tudásszintnek megfelelő csoportbeosztásnak és persze a hó vonzerejének köszönhetően a gyermekek mindig örömmel vesznek részt a foglalkozásokon. A turnus az utolsó napon egy játékos sívizsgával zárul, ahol oklevelet és cd-t is kapnak a gyerekek a hét eseményeiről.

www.mistraltravel.hu
www.ingyensioktatas.hu

Síoktatás kicsiknek  Síoktatás kicsiknek